sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Външният вид и вашата сексуалност?

Външният вид и вашата сексуалност?

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669356
Външният вид и вашата сексуалност?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Отвсякъде сме затрупани от реклами, които ни втълпяват, че външният вид и секса са най-важните в днешния свят.

Външното до такава степен е доминира в областта на секса, че съвсем нормални изглеждат думите на банковия служител, който убеждава 30-годишната си приятелка да не се и замисля да се ожени за него, тъй като нейната стойност ще пада с всяка изминала година, пропорционално на бръчките, килограмите и целулита й. На свой ред пък материална стойност на мъжа се очаква да нараства с годините, тъй като и неговите доходи пропорционално се предполага, че ще нарастват. Накратко казано - всеки търси баланса между моите пари и твоята хубост и сексапил. Изглежда съвсем разумно, но и... нечовешко.

Нима човек има материална стойност? Слагаме го в пазарската си кошница и след употреба и след употреба айде в боклука? Какво ще правят осемдесетте процента от хората, които не пасват на медийните стандарти за красота? Да отиват направо за рециклиране или да са доволни, ако някой ги вземе за „временно ползване". Ами ако сте неплатежоспособни и не можете да си позволите поредната красавица? Или ще разчитата на останалите „втора употреба" жени...

Най-важните неща човек чуства със сърцето

За радост, пазарната мания ве още не е заразила всички, но младите натам тендират. Все още се намират хора, които вярват във вечната любов, и че най-важните неща се виждат не с очите, а със сърцето. Ако и вие сте от тях, сигурно вече знаете, че излъчването на човека (мъж или жена) не зависи от външния му вид, размера на достойнството или портфейла му, а от това, какво дава от себе си в една връзка.

Когато се чувстваме добре в собствената си кожа и се държим естествено, ние излъчваме обаяние, достъпно само за познавачите. Тогава ще ни забележат и другите. Така чудото се получава и без подкрепата на афродизиращата индустрия. Ако обаче нямаме доверие на собствената си оценка за нещата и чакаме непрекъснато някой отвън да ни ориентира, то със сигурност ще търсим окосмени и плешиви мъже, защото те били по-сексуални, или пък по-грозновати жени, тъй като по-общото мнение е, че те се стараели повече в леглото.

Външният вид и вашата сексуалност?

Масовата ни ориентация все повече става „ориентация към видимото". И то на това, което се вижда „от пръв поглед", тъй като нямаме повече време да се вглеждаме. Това все по-често ни изправя само пред фасади и декори, зад които стои единствено фантазията ни. За тази бутафория не малък принос имат и медиите, които под претекста, че „това се търси", предпочитат да сервират по повърхността, вместо да направят усилие за навлизане в същността.

Не превръщайте визията във фетиш!

80% от информацията ни за света е визуална и това неизбежно определя огромното значение на видимият свят. От добрият ни външен вид зависи самочувствието ни и първото впечатление, което създаваме в околните. Приемането на собственото ни тяло е важна предпоставка да се чувстваме комфортно в интимна ситуация. Освен всичко останало, добрият външен вид е условие и израз на доброто ни здраве, добрия тонус и самочувствие. Привлекателната външност не е само въпрос на даденост, но и резултат от съзнателните ни усилия и грижи за собственото ни благополучие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
58
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Тасев
Тасев
03.10.2018 16:54
Ако човек прави разлика между, екстраверти и интроверти, си спестява време и други излишни работи...
0
0
xx
xx
28.03.2013 21:01
"младите натам тендират" - умопомрачителен израз!
3
0