Съдбата на зодия Близнаци

Зодия Близнаци

Близнаците са доста противоречиви личности и наистина е чудно как успяват да се справят с всичките си вътрешни противоречия и търсения. Те са променливи и претърпяват много метаморфози през житейския си път.

Близнаците са забавна и приятна компания, с тях никога не е скучно, но склонността им да променят непрекъснато мнението си доста често плаши хората, защото не знаят какво могат да очакват.

Представителите на този знак са с блестящ ум и могат да реагират мигновено във всяка ситуация. Ако се захванат да вършат нещо сериозно, без съмнение ще постигнат блестящи успехи.

Близнаци

Близнаците често са или много преуспяващи, или мизерстващи. Съдбата им зависи изцяло от решенията, които вземат. Енергия им е по-скоро умствена, отколкото физическа, затова те трябва да се грижат повече за образованието си. Представителите на тази зодия често имат склонност да съдят по външен вид.

Близнаците са много наблюдателни. Често говорят едно, а вършат друго. Влияят се лесно. Те са мислители, теоретици, които обичат мислите заради самите тях, а не защото го водят към нещо определено.

Хороскоп

Близнаците се реализират най-добре в областите, в които се иска бърз ум и умение да се контактува с различни хора.

Съдбата на този зодиакален знак е в словото и в този ред на мисли в областите на информацията, реклама, медиите, образованието, търговията, издателската дейност и филологията, Близнаците са в своята стихия.

Подходящи са професиите на рекламен агент, журналист, радиоводещ, говорител, посредник, издател, библиотекар, писател, преводач телевизионен или радиотехник.

Представителите на този астрологичен знак са деятелни, жизнени, контактни, честни и доброжелателни. Но те често са и нетърпеливи, повърхностни и двойствени.

Мъжът Близнаци е със слабо тяло и докато говори оживено жестикулира. Лицето му е слабо, с високо изразено чело, а носът - заострен и тесен.

Дамата Близнаци е със фино тяло и тесни бедра. Очите й са малки, но живи. Устните често са тънки, има удължен врат и дълги пръсти на ръцете.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 18
3 6
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
друг близнак
друг близнак
03.03.2013 23:32
И аз съм близнаци, но се чувствам много добре в кожата си. Не се разкъсвам от противоречия, нито съм повърхностна, нито ми се случва да говоря едно,а да върша друго. Напротив, амбициозна съм, обичам да планирам живота си и с търпение, упоритост и постоянство да постигам целите си. Винаги имам краткосрочни и дългосрочни цели и ясна идея какво искам да постигна. Познавам и други жени близнаци като мен, може би това се дължи на склонноста ни към самоанализ и дълбоката портебност от постоянно развитие и усъвършенстване.
1
0
Един типичен Близнак
Един типичен Близнак
03.03.2013 09:00
Доста верно. Найстина е много трудно да живееш с тази зодия. Тя те разкъсва. Ако днес обичаш някой,то утре можеш да се чудиш дали въобще си го срещнала и да гледаш през него все едно,че не съществува, а на следващия ден да го желаеш както никой друг.Както казва дъщеря ми "какво ти става,кой близнак те дръпна сега"Много често Близнаците са упреквани за това,но повярвайте не зависи от тях и колко е трудно да се живее така.
0
0