Съдбата на зодия Близнаци

Зодия Близнаци

Близнаците са доста противоречиви личности и наистина е чудно как успяват да се справят с всичките си вътрешни противоречия и търсения. Те са променливи и претърпяват много метаморфози през житейския си път.

Близнаците са забавна и приятна компания, с тях никога не е скучно, но склонността им да променят непрекъснато мнението си доста често плаши хората, защото не знаят какво могат да очакват.

Представителите на този знак са с блестящ ум и могат да реагират мигновено във всяка ситуация. Ако се захванат да вършат нещо сериозно, без съмнение ще постигнат блестящи успехи.

Близнаци

Близнаците често са или много преуспяващи, или мизерстващи. Съдбата им зависи изцяло от решенията, които вземат. Енергия им е по-скоро умствена, отколкото физическа, затова те трябва да се грижат повече за образованието си. Представителите на тази зодия често имат склонност да съдят по външен вид.

Близнаците са много наблюдателни. Често говорят едно, а вършат друго. Влияят се лесно. Те са мислители, теоретици, които обичат мислите заради самите тях, а не защото го водят към нещо определено.

Хороскоп

Близнаците се реализират най-добре в областите, в които се иска бърз ум и умение да се контактува с различни хора.

Съдбата на този зодиакален знак е в словото и в този ред на мисли в областите на информацията, реклама, медиите, образованието, търговията, издателската дейност и филологията, Близнаците са в своята стихия.

Подходящи са професиите на рекламен агент, журналист, радиоводещ, говорител, посредник, издател, библиотекар, писател, преводач телевизионен или радиотехник.

Представителите на този астрологичен знак са деятелни, жизнени, контактни, честни и доброжелателни. Но те често са и нетърпеливи, повърхностни и двойствени.

Мъжът Близнаци е със слабо тяло и докато говори оживено жестикулира. Лицето му е слабо, с високо изразено чело, а носът - заострен и тесен.

Дамата Близнаци е със фино тяло и тесни бедра. Очите й са малки, но живи. Устните често са тънки, има удължен врат и дълги пръсти на ръцете.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 18
3 6
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Мен
Мен
18.09.2013 07:28
Наталия,мислех че лекарите са хуманитарни работници,ама ти нещо ме обърка ..
3
0
Коста
Коста
13.09.2013 20:09
И аз съм "близнаци" и мога да ви кажа - зодиите са пълна глупост...
3
0
Николай
Николай
22.06.2013 19:53
Пълни глупости !!!
5
0
Наталия
Наталия
22.06.2013 19:32
Аз съм близнаци, но не съм се ориентирала в областта на хуманитарните науки. Напротив, искам да стана лекар..! Не мога обаче да преценя дали близнаците ги бива в природо-математическите науки или само в хуманитарните
1
0
Weird Girl
Weird Girl
27.05.2013 22:55
Има нещо вярно , но не всичко . Все пак взимайте под внимание и асцендентът под който сте родени , защото и той има голямо влияние . :)
0
0
зора
зора
14.05.2013 08:53
Аз също съм близнаци и всичко е напълно вярно. Е,освен за работата.
0
0
Pro XD
Pro XD
01.05.2013 23:17
Просто съм изумен от това за работата...пише едно искам друго,едва ли ще се съобразя с написаното,но от всички известни личности които потърсих за зодия близнаци няма нито един инженер или механик ... :О
1
0
Аз
Аз
25.03.2013 08:38
Наполовина вярно. Близнаците по природа са двулични и ако не стане тяхното мигновено започват да се цупят.
1
0