Три пророчества предсказват падането на метеорита

Метеоритен дъжд

Когато на 21 декември миналата година светът не свърши, много хора потриха доволно ръце и заклеймиха всички пророчества. Скептиците обявиха знаменията за „чиста проба шарлатанство“ и спокойно продължиха живота си - до 15 февруари. Тогава огромен метеорит изневиделица удари град Челябинск, Урал и рани повече от 1200 души. Щетите, които космическото бедствие нанесе надхвърлят 1 милиард рубли. Малцина знаят, че три пророчества от различните краища на света са предсказали този сблъсък.

Богородица и трите овчарчета.

През 1917 г., близо до малкото португалско градче Фатима, Богородица се явява на три бедни овчарчета. Божията майка разговаря с децата няколко минути, след което изчезва. Общо шест пъти се явява майката божия пред децата, като при последното й появяване тя им дава три откровения. Тези три откровения са един вид предсказания за бъдещи бедствия.

Пророчествата на Дева Мария са били внимателно записани от едно от децата – единадесет годишната Лучия дош Сантуш. Запечатаният плик с виденията на пророчествата се съхранява във Ватикана. Първите две пророчества се отнасят за световните войни и победата на църквата над комунистическите режими. Тези две пророчества са достояние на обществото ни от години. Какво, обаче е съдържанието на третото пророчество от Фатима, никой не се наема да каже.

Прпрпчества

Най-често споделяната в обществото версия гласи, че пророчеството говори за покушение срещу главата на римокатолическата църква. Убийството на папата щяло да отприщи трета световна война. Според поддръжниците на друга теория, третото пророчество съдържа видение за Апокалипсис и края на света. Те вярват, че той ще започне с огнен дъжд и грохот и метеоритите, които паднаха в Урал и в Бразилия са само началото на края на света.

Библията.

В последната книга от библията „Откровения на Йоан“, по-известна като „Апокалипсис“, са описани различните знамения за края на света и човешкия род. „Огнения дъжд“, който се изсипа над северното полукълбо на Земята не е първото и не е единственото от страшните пророчества за края на света. Мнозина от вярващите припомнят необяснимите масови измирания на птици, риби и делфини, които разтревожиха света през миналата година.

Апокалипсис

Индиански предания.

„Време е индианците да разкрият на света това, което знаят за Природата и Великата Тайна. Аз ще ви кажа какво знам и кой съм. Ще направите добре, ако ме чуете. Имате толкова много да учите.“, с тези думи Великия Дух създател на всички живо се е явил пред апах на име Невидим вълк. Високо в планината, в продължение на дванадесет дни, той е давал на апаха откровения, всяко от които щяло да приближава човечеството към неговия край.

Най-страшната индианска поличба била наречена „Нощта на кървящите звезди“. Тя гласяла: Знакът ще се види от целия свят. Няма да има връщане назад, нито във физическия, нито в духовния свят, веднъж щом видите кръвта на звездите. Времето ще покаже дали индианското предсказание се е отнасяло да метеоритния дъжд над Русия.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 6
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Никси
Никси
23.04.2015 14:43
Защо хората толкова искат света да свърши и Деня на страшния съд да дойде, а в последствие не искат да умират и бягат от смъртта, която сами са докарали до главата си. Живейте си живота, бе хора. Още много години ще живеете. И децата ви ще живеят дълго. Денят на Страшният Съд, ще дойде когато на земята останат само зли хора, защото Бог, не би причинил такива страдания на праведните. Крепи ме мисълта, че 1/3 от света са добри хора и скоро няма да има край на света. Стига сте си втълпявали глупости.
0
0
Вълчица
Вълчица
19.02.2013 23:44
Преди време четох за всичките пророчества и особено за онова на майте и ацтеките. Интересното на това, което намерих тогава (години преди 2012, може би още през 2002) беше, че в същност онзи ден 21 декември е нещо като контролен пункт и в зависимост от това по какъв път е поело човечеството ще зависи какво ще се случи след тази дата.
Аз искам да се включа с още едно пророчество, което не се отнася до метеоритният дъжд, а до папата. Цитата е от книгата на Джеймс Ролинс "Ключът на страшния съд", от историческите му бележки:
"През 12в. един ирландски католик, Маел Маедок, който по- късно ще стане известен като св. Малахия, получил видение, докато пътувал на поклонение в Рим. По време на екстатичният си транс бил дарен с познание за всички папи, които ще заемат престола до края на света. Това внушително изброяване (загадъчно описание на 112 папи) било записано и пазено в архивите на Ватикана, но книгата изчезнала, за да се появи отново през 16в. Някои историци смятат, че преоткритият ръкопис най- вероятно е фалшификат. Въпреки това през изминалите векове описанията на папите се оказали странно точни; това се отнася и до сегашния глава на Римокатолическата църква папа Бенедикт 16-ти. В пророчеството на св. Малахия сегашният папа е споменат като --- [не мога да цитирам на латиница, затова ще пиша 3 тирета, където последвалият превод има латинско съответствие] или Тържеството на маслината. Символът на Одена на Св. Бенедикт, от който папата е избрал името си, наистина е маслинена клонка. Но най- обезпокоително от всичко е, че Бенедикт 16-ти е 111-тия папа. И според това необяснимо точно пророчество края на света ще настъпи при неговия приемник."
На края на книгата има един раздел истина или измислица и там са цитирано част от пророчеството. Ето какво казва то за папите от Йоан Павел 2-ри:
"...Йоан Павел 2-ри (1978-2005) е означен а ---, или "От мъките на слънцето", което е чест срещана метафора за слънчево затъмнение. Папата е роден в деня на слънчево затъмнение.
Бенедикт 16-ти ... [вече цитирах пророчеството за него по- горе]
е. Следва последният папа, който ще види края на света: --- или Петър Римянина. Описанието му е най- дълго от всички.
На латински:
---
Превод:
При нечувани гонение начело на Светата римска Църква ще застане Петър Римлянина, който ще пасе стадото си през много злочестини; по негово време градът на седемте хълма ще бъде унищожен и страховитият Съдя ще съди хората. Край."
7
0