Как да разберете по линиите на ръката колко деца ще имате

Как да разберете по линиите на ръката колко деца ще имате

Хората, които имат уменията да предричат съдбата по линията на ръката, твърдят, че информацията за целия ви бъдещ живот е написана върху дланта ви.

Без много усилия можете и без помощта на гадатели да разберете колко деца ще имате само по линиите на ръката ви. В класическата хиромантия линиите на децата се намират върху лявата длан, точно под кутрето. Това е хълмът на Меркурий, където има вертикални линии.

Вгледайте се внимателно в тях – ако те са дълбоки, детето ви ще има щастлив живот. Ако вертикалните линии се прекъсват, това означава, че в живота на бъдещето ви дете ще има проблеми.

От вертикалните линии една, две, три или повече ще са най-ясни, а е възможно да има съвсем малък брой линии. Ако те са много, броят на децата ви съответства на тези, които са най-дълбоки.

Как да разберете по линиите на ръката колко деца ще имате

Имайте предвид обаче, че това е броят на децата, които ви е съдено да имате, но не е задължително това да се случи в реалността и бройката да бъде точно спазена.

Различни непредвидени обстоятелства в живота ви могат да повлияят върху броя им и той да бъде намален или тъкмо обратното - да имате повече деца, отколкото първоначално ви е било писано да имате.

На ръката ви не могат да бъдат отразени деца, които евентуално бихте решили да осиновите, а само тези, които ще са плод на любовта ви с важен за вас човек. Има дори теория, според която с течение на времето линиите върху дланите се променят.

Трябва да отчитате и факта, че върху лявата ви длан е отбелязано какво ви е отредила съдбата по принцип, а върху дясната на същото място става ясно колко ще е реалният брой на децата ви.

Дължината на линиите предсказва пола на бъдещото ви бебе. Дългите линии предсказват раждането на момченце, е късите – на момиченце. Майките на близнаци имат две линии, които се събират и приличат на латинската буква V.

Древните индийци са изчислявали броя на бъдещите си деца по пръстена на семейството. Той се намира под основата на палеца и представлява полукръг. Колкото полукръга имате там, толкова ще е броят на децата ви.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 4
3 4
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
meri
meri
30.04.2015 11:04
Kak da razbera kolko deca hte imam
0
0
Мадлен
Мадлен
24.02.2014 16:32
Доста интересна статия! хареса ми много и има много истина в нея. херомантията е наука, не е глупост!
2
0
оми
оми
24.08.2013 11:54
Наталия, глупостта е в теб само......хиромантията е наука на 5000 години и за нея само с споменава в статията. За да се научи човек да чете знаците са необходими години обучение. С вашия потребителски манталитет очаквате с пет изречения да разберете всичко и веднага решавате че не е вярно. Найстина ли мислите че нещата се случват бързо като фалшив санвич Малдонадс. Вземате и бягате. А къде остава усилието, постоянството и себепознанието....нима мислите че нещо идва даром!
7
0
тин тин
тин тин
09.08.2013 18:15
Ами ромките дето раждат по средно между 5и 10 бр деца къде им се събират тези вертикални линии под кутрето ?
7
3
ребека
ребека
02.08.2013 08:56
какво означава ако имаме обърнато "V" само на лявата ръка
0
0
Наталия
Наталия
28.07.2013 00:01
Мисля, че това е огромна глупост! ... Нямам какво повече да допълня, наистина пълна простотия!
3
4
добрина
добрина
25.07.2013 15:03
интересно
1
2
вики
вики
18.03.2013 18:30
лъжетеееееееееее ;дддддддддд
0
0