Характер и съдба на дете, родено в понеделник

Характер и съдба на дете, родено в понеделник

Децата, които са родени в понеделник, винаги са емоционални и приемат света като място, събрало най-прекрасните същества. Те проявяват състрадание към всички – хора и животинки.

Още от малки те се опитват да помогнат на всеки. Ако видите как дете отстъпва място на възрастен в превозно средство, без за това да го е подсетил някой, има голяма вероятност то да е родено в понеделник.

Каквото и да се случи на дете, родено в понеделник, минава през сърцето му. Такива деца много обичат да споделят с най-близките си хора емоциите си и нещата, които ги вълнуват.

При общуването с деца, родени в първия ден от седмицата, трябва да се отчита фактът, че за тях най-важна е душата, а не разумът. Затова те често взимат емоционални, а не разумни решения. Ако в семейството на такова дете има чести скандали, то ще порасне комплексирано и свито.

Характер и съдба на дете, родено в понеделник

Такова дете винаги иска да бъде утешено, когато е нещастно, и похвалено, когато е направило нещо, заслужаващо вниманието и одобрението на възрастните.

От съвсем малки такива деца не обичат да слушат страшни приказки, защото след това не могат да заспят и сънуват кошмари. Ако такова дете гледа често сцени на насилие – дори по анимационни филмчета, това го плаши и може да го направи много нервно.

Децата, родени в понеделник, са много силно привързани към майките си. От това доколко често и близо общуват с майка си, ще зависи развитието им като личност. За хората, родени в понеделник, майката остава авторитет за цял живот.

Емоционалната натура на децата, родени в понеделник, прави от тях мечтатели и романтици. Те ще се справят перфектно с уроците в училище само ако учителите им се отнасят меко с тях и не ги наказват много сериозно.

Когато пораснат, децата, родени в понеделник, се посвещават на благотворителност. Те са перфектни слушатели за всеки, който иска да им изплаче болката си.

Когато станат големи, от такива деца се изграждат перфектни изпълнители и служители. Те обаче не могат да са лидери, защото им е трудно да се скарат на някого и да взимат тежки решения, засягащи съдбата на други хора.

Рейтинг

4
Общо 23 гласували
5 8
4 9
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

laurenciq
laurenciq
24.07.2014 14:34
Браво, страхотна статия! Моето дете е родено в понеделник и всичко написано е вярно
3
0
понеделник
понеделник
30.06.2014 22:47
отговор на - Тя - планетата на хората родени в понеделник е Луна -
1
0
Таня
Таня
19.04.2014 01:56
Вече не съм дете..., но написаното е вярно, с мъжа ми сме родени в понеделник,
4
0
Ани
Ани
15.12.2013 13:20
Аз съм родена в понеделник. Ако е от значение възрастта ми, съм на 25 години. Всичко тук написано е вярно за мен, освен частта за голямата привързаност към майката.
2
0
севи
севи
26.09.2013 18:14
много е вярно дете то ми е родено в понеделник
1
0
Светлана
Светлана
29.08.2013 15:09
.....с изключение на това,че не сме лидери,от малка съм "водач" и любимец на всички!
4
0
понеделниче
понеделниче
12.08.2013 14:56
Абсолютно вярно тълкование!
1
0
Йоана
Йоана
21.07.2013 18:19
най варното е че ние сме емоционални и че искаме учителките да са добре също и че искаме да ни отшеват .това е вярното другото е вярно но не точно !
0
0