sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Авантюрин - значение и свойства

Авантюрин - значение и свойства

DesislavaDesislava
Джедай
3966
Авантюрин - значение и свойства
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Никога не трябва да си купувате билет за лотарията, без авантюрин в левия си джоб. Това е камъкът на възможностите. Авантюринът е известен като камъка на шанса или късмета. Ако залагате или играете на лотария, запомнете - този камък трябва да е в левия ви джоб!

Авантюринът е съставен предимно от кварц, кварцити, обикновено съдържа и слюда. Той се среща в няколко цвята, включително зелено, червено и синьо.

Зеленият авантюрин е камъкът на късмета и шанса. Него можете да използвате, за да увеличите възприемането и творческия поглед.

Синият авантюрин е камъкът на зодия Овен. Той е мощен умствен лечител, който повишава жизнеността и положителната перспектива. Този камък помага в самодисциплината и развитието на вътрешната сила.

Жълтият авантюрин често се използва, за да балансира емоциите и мъжките/женските енергии.

Червеният авантюрин може да помогне в творчеството и да ви помогне да видите новите възможности.

Авантюринът се използва за подпомагане на късогледство. Той има стабилизиращ ефект върху емоциите. Той е отличен за тийнейджъри. Авантюринът е идеален камък за медитация и за търсене на спокойствие.

Значение и свойства на авантюрин

Той се използва за успокояване на безпокойство и за намаляване на пристъпите на паника, помага за регулиране на сърдечния ритъм. По време на медитация скъпоценният камък се използва, за да разкрие това, което ви прави щастливи или нещастни. Той укрепва вашата собствена мотивация и индивидуалност.

Авантюринът е камъкът на просперитета. Той засилва лидерските качества и решителността. Засилва съчувствието и състраданието. Насърчава постоянството, облекчава заекването и тежките неврози.

Стабилизира състоянието на ума, стимулира възприятията и подобрява творчество. Насърчава чувство за благосъстояние. Той насърчава регенерирането на сърцето и предпазва от замърсяването на околната среда.

Авантюринът действа благоприятно на тимусната жлеза и нервната система. Той балансира кръвно налягане и стимулира обмяната на веществата, намалява нивата на холестерол.

Авантюринът има противовъзпалително действие и облекчава кожните обриви, алергии, мигрена и успокоява очите. Той лекува белите дробове, синусите, сърцето, мускулите и пикочо-половата система.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 12
4 9
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати