Пътувания в годината на Змията

Хороскоп за пътувания

В годината на Змията Овен няма да има време за пълноценна почивка. Той ще пътува много, но по работа. Желанието на Овена е да посети Южна Америка и Аржентина.

Спокойните представители на зодия Телец искат да посетят места край морето. Крайбрежието на Кипър, Турция или Тайланд ще ги привлича най-много.

Близнаци са любители на екзотиката и ако финансовото им състояние позволява, те ще предпочетат в годината на Змията да посетят острови в Карибско море или Океания.

Рак има вероятност да посети горещи страни в годината на Змията. Куба, Бразилия и Хаваите са едни от най-вероятните им дестинации.

Пътешествия с круиз

Зодия Лъв има шанс да посети Индонезия, Египет или някоя средиземноморска страна в годината на Змията. Но някои Лъвове ще направят изключение и ще предпочетат да посетят заснежени склонове.

Дева ще има късмета да се разходи до страни, които са известни със забележителностите си – Черна Гора и Чехия, както и Гърция. Някои от пътуванията на Девата ще са съвсем самостоятелни.

Везни ще посетят Италия, Холандия или Румъния. В тези страни е най-вероятно да попаднат заради работни ангажименти или на почивка с половинката или със семейството си.

Скорпион ще пътува далеч. През годината на Змията той ще посети Индия, Виетнам, Китай, Чили или Африка.

Пътешествия

Зодия Стрелец ще пътува много през есента и зимата. Най-вероятните му дестинации ще са страни от Южна Америка, Мексико и САЩ. Въпреки че ще иска да пътува със семейството си, Стрелецът ще пътешества по причини, свързани с бизнеса му.

Козирог може да има късмет да посети тихоокеанското или средиземноморското крайбрежие в годината на Змията. Възможно е Козирогът да поиска да посети някое от светите места по Земята.

Водолей ще се стреми към норвежките фиордове или към Амазонка, но в годината на Змията има по-голяма вероятност да пътешества само из родината си.

Рибите ще направят всичко възможно, за да посетят Тибет или друго мистично място. Но през 2013 година ще могат да стигнат само до средиземноморски страни, и то по работа.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати