За какво е успешна годината на Змията
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»За какво е успешна годината на Змията

За какво е успешна годината на Змията

Година на Змията

С настъпването на всяка следваща година това, което си пожелаваме, е да имаме повече здраве и успех. Всъщност какъвто и да е успехът – той носи истинско щастие и удовлетворение. Сега сме в годината на змията – едно животно, което е доста хитро и коварно, дори опасно, но значи ли това, че и годината ще е такава? Очакват ли ни успехи в общ план и ако да, то какви ще бъдат те?

Изключително съществено правило в тази година е да вървим по правилата – никакви заобиколни пътища или прескачане на норми. Змията е доста стриктна в това отношение и подобно поведение никак няма да й се хареса.

Ето как стоят нещата с успеха – в професионален план ще има успехи, но само, ако през изминалата година сте действали почтено и честно. В случай, че сте прескочили едно две правила или сте допуснали малки грешки, за които не си е струвало да се връщате назад, то през годината на змията ще ви се наложи да се върнете. Няма никакъв шанс да постигнете успех по подобен начин.

Китайски зодии

Най-много успех ще има в следните няколко плана – научен, изкуство. Изобщо като цяло, онези от вас, които се занимават с интелектуална дейност ще жънат успехи и ще се радват на добро внимание през тази година.

Успехът ще бъде на страната на честните хора, онези които се борят упорито и постигат цели само със собствени усилия. И ако можем да направим нещо точно в този момент, то вероятно за всеки от нас ще бъде, да се помолим предсказанията на звездите да се сбъднат. Но нека не се заблуждаваме – ще има трудности, успехите ще изискват време, дори ще се наложи да се правят тежки избори.

Най-важното през 2013 година, за да постигнете успехи, е да бъдете много упорити и работливи. Накрая ще се чувствате много изтощени, но пред себе си ще имате постигната цел и то съвсем честно и сам чрез работа.

Опитвайте се да пестите финансите си, защото змията не обича разхищението. Не се впускайте в неразумно харчене на пари. Ако имате мечта, може би точно тази е годината за нейното изпълнение – бъдете смели и разумни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати