Годишен Хороскоп за Скорпион за 2013

Зодия Скорпион

2013 година съживява зодия Скорпион, намирате воля и порив да изразите себе си. Ставате по-критични, защото знаете, че можете да докажете своята ценност. Амбицирани сте чрез знания да откриете най-същественото в професионалната сфера. Поставяте си разумни и реалистични цели, създавате им форма, организация и стабилност. Това се осъществява благодарение на посятото от вас по-рано и сега е дошло време да берете плодовете.

Позицията ви е достойна във всичко, което правите. Нови насоки, идеи и проекти се осъществяват през годината. Пътуванията както на кратки, така и на далечни разстояния способстват личната ви изява. Търсите и достигате лична свобода. В съгласие сте с норми, традиции, ритуали и така по свободно проявявате своята същност.

Зодия Скорпион

Излъчвате хармония и давате насока на това, което правите и създавате. Тази любов и вдъхновение ви носи успех в постигане на целите. Връзките с чужбина ще се засилят. Ще се повиши вашата креативност. Ще редувате работа с почивка и това е печелившия вариант за правилно направляване на енергията ви. Ще бъдете възнаградени с неочаквано добри лични доходи особено през лятото.

В началото на годината се замисляте за колективни форми на работа. Може да проявите интерес към същността или да дискутирате въпроси, които за другите са табу. Влияете върху тях с проницателния си ум. Месеците февруари – март сте в подем, засилва се вашето въображение и способност да проявявате чувствената си страна.

Отдайте любовта си към това, от което другите се нуждаят. Настроени сте романтично и постигате творчески напредък. Започнатите сърдечни отношения през периода се помнят дълго и има някаква повтаряемост на връзките. Парични постъпления също идват към вас без много усилия, но сте склонни и към харчене на пари. При децата всичко е наред, може да проявят необикновени способности.

През пролетта търсите по-свободен режим на работа или повече независимост в ежедневието. Ставате прекалено нервни. Чувствате се неудовлетворени от крайния изход на работен проект. През втората половина на пролетта може да имате промяна в партньорските взаимоотношения. Трябва да вземете решение относно материални ценности на други хора.

Не бъдете толкова консервативни в своята гледна точка. От края на пролетта и лятото възможностите за собствена реализация в социума се осъществяват, благодарение на духовното ви израстване и намиране на смисъла. Юпитер е в собствения си дом и дава разширение на личните ви доходи. Получавате парична подкрепа от другите – за едни наследство, за други печеливши бизнес проекти. Успех за хората работещи в строителството, образованието, издателството и дипломацията.

Личните приходи се увеличават на всички представители на зодията, независимо от професионалната им сфера. Проявявате се живо и открито, имате здрав фундамент. Може да предприемете пътуване в чужбина, което ще разшири хоризонтите и убежденията ви. Не забравяйте в опиянението си, че ваш партньор се нуждае и разчита на вашата помощ. За него това е важен период за бъдещето му. Проявете съпричастност и към социални групи.

В края на лятото и началото на есента ще постигнете мечтите си правейки стъпка по стъпка. Ще се наложи да ограничите разходите си, навярно ще имате такива около децата ви. Не влизайте в тайни договорки в работен аспект. Колеги градят нереализуеми планове и могат да станат ваши противници. Търсете балансирани взаимоотношения.

В края на есента и началото на зимата ставате по-съсредоточени и самодисциплинирани. Намирате подкрепа в близкото обкръжение. Стари покровители ви закрилят. Постигате успех и финансова мощ. Успешно може да се насочите към нови направление в работата. Репутацията и положението в обществото ви се подобряват.

Астролог: Тамара Бикова

Виж повече

Рейтинг

3.6
Общо 12 гласували
5 5
4 2
3 1
2 3
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари