Годишен хороскоп за Лъв за 2013

Зодия Лъв

В годината на Луната и на знака Стрелец очаквайте вътрешна сила, невидима подкрепа, полагате фундамента на вашата лична себеизява. В първата половина на годината виждате целите към които се стремите. Влагате цялата си концентрация в работата. Желанието ви да свършите всичко правилно се усеща от околните.

Такова напрегнато усърдие ще ви прави трудни за съвместна работа. Връзките с колегите са помрачени от неизказани чувства, сексуални недомлъвки и интриги. Замисляте се и за партньорите, които считате за приятели. Не взимайте прибързани решения в началото на годината. През месец февруари ставате особено възприемчиви към света.

Зодия Лъв

Занимават ви въпроси за бизнес сделки. Тук от вас се изисква реалистично да си изясните точно какви са споразуменията и да потърсите съвет от по-възрастни или от специалисти относно каузи засягащи наследство, данъци или финансови инвестиции. Усещате скритите емоции в атмосферата и ще сте отворени за ценни съвети чрез сънища. Това ви помага да решите всички дела относно споделянето, ако не се поддадете на илюзии.

Много от представителите на зодия Лъв решават въпроси за наследство. През пролетта търсите нови и не дотам реалистични цели. Плановете се осуетяват поради спорове с приятели. Много от вас може да предприемат рязка промяна в курса на обучение под влиянието на други хора. Служебните пътувания едва ли ще донесат договорките, които очаквате.

През лятото трябва да сте търпеливи и мъдри. Ангел пазител бди над вас и до края на годината ще ви помогне, за да достигнете блестящи позиции. През този период обмисляйте добре плановете си за бъдещето, събирайте сили и в самота потърсете истината. Отпочинете и се подгответе, като се изпълните с надежда, вдъхновение и оптимизъм.

През месеците юли - август е период в който започвате да блестите. Възможности и усещане на спасителни сили, озовавате се на правилното място. Получавате помощ от другите, както и финансова подкрепа. Парите на другите работят за вас. Възрастните хора са опора както в бизнеса, така и в дома.

Независимо от успеха през периода може да имате различия между вашата позиция и тази на другите относно професионалните ви планове. Не влизайте в емоционални спорове с колеги. Финансовото ви положение зависи от честността, която проявявате към другите, както и от реално структуриране на вашите мечти.

Спазвайки тези условия ще получите неочаквано големи суми или ще оперирате правилно с тях. Особен успех за хората работещи в институции – данъчни, банкери, в болнични заведения, както и заетите в бизнес с имоти в чужбина и в ресторантьорството. Втората половина на 2013 година е белязана с личен успех за зодия Лъв. В края на есента за постигане на постоянство и устойчивост ще ви помогнат роднини и домашното обкръжение.

Откривате истинската си работа и мисия. Не се страхувайте от трансформация, промени и преустройства в работата. Може успешно да структурирате, да отваряте нова страница, защото сте намерили своята сила и идентичност. В края на есента може да очаквате и необикновено романтично преживяване с партньор. Покана за пътуване в чужбина ще донесе нови любовни приключения.

Края на есента и началото на зимата постигате популярност. Пътищата в чужбина ви зоват, виждате нови перспективи за творческа изява. Блестите със своята оригиналност в партньорствата. Работа, връзки, пътувания в чужбина са успешни през годината. Излизате на ново равнище, откриват се нови хоризонти, благодарение на търпението, което сте положили в началото на годината и така сте осъществили полученото познание.

Имате подкрепа от невидимия свят, като съумявате да превърнете неприятностите в приятни неща. Виждате нещата по-обхватно, проявявате своята състрадателност и милосърдие към другите, защото вдъхновението е вътре във вас.

Астролог: Тамара Бикова

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 6
3 7
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Сехнет
Сехнет
12.03.2013 00:30
лично за мен годината ми тръгна много зле, загубих работата си, така, че незнам до колко е верен хороскопа.Да се надяваме през втората половина нещата да бъдат много по хубави
0
0
Ico
Ico
14.12.2013 05:19
мн.страно.... защото и аз си загубих работата,но продължавам напред!
1
0
rali
rali
07.02.2013 10:46
интересно е
0
1
LoVe
LoVe
15.01.2013 10:07
> Това е нещо като тест.Може да ви се струва малко тъпо,но е.
> истина-збъдва се повярвайте ми!
>
> 1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
>
> 2.Кой е любимият ти цвят от тези:
>
> жълт,черен,червен,син или зелен?
>
> 3.Първият ти инициял.
>
> 4.Месецът ти на раждане?
>
> 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло?
>
> 6.Напише името на човека от същия пол като теб.
>
> 7.Любимото ти число?
>
> 8.Калифорния или Флорида?
>
> 9.Кое харесваш повиче:езеро или океан?
>
> 10.Напиши желание.
>
>
>
> 1.Това е името на човека,в който наистина си влюбен.
>
> 2.Ако си избрала……………..
>
> червено-ти си жив и изпълнен с любов.
>
> черно-ти си скромен и агресивен.
>
> зелено-твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие.
>
> син-ти си човек със спонтанен характер.
>
> жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
>
> 3.Ако инициалът ти е.
>
> А-К-имаш много приятели и любов в живота си.
>
> Л-Р-опитваш се да се наслаждаваш на живота и любовтати скоро ще.
> раэцъфти
>
> С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
>
> 4.Ако си роден през.
>
> Януари-Март-годината ще е добра и ще разбереш,че си се влюбил в.
> човек,който не си очаквал.
>
> АПРИЛ-ЮНИ-ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго.
>
> ЮЛИ-СЕПТЕМВРИ-ще имаш незабравима година с много проблеми.
>
> ОКТОМВРИ-ДЕКЕМВРИ-годината няма да е от най-добрите,но ще.
> откриеш сродна душа.
>
> 5.Ако избереш………….
>
> ЧЕРНО-живота ти ще тръгне в различна посока,ще имаш много.
> промени но посли ще се радваш на тях.
>
> БЯЛО-ще намериш приятел,който ще ти се доверява ще направи.
> всичко това но може и да не го разбереш.
>
> 6.Това е най-добрият ти приятел.
>
> 7.Това е броя на близките приятели,които ще имаш в живота си.
>
> 8.Ако избереш…….
>
> КАЛИФОРНИЯ-обичаш приключенията.
>
> ФЛОРИДА-романтична душа си.
>
> 9.Ако избереш…………..
>
> ЕЗЕРО-верен си на приятелите си,но си малко разсеян.
>
> ОКЕАН-ти си спонтанен и обичаш места с хора.
>
> 10.Желанието ти ще се сбъдне,ако пуснеш това в друг форум в.
> рамките на 1 час.
0
0