Годината на змията за Дева

Зодия Дева

Изминалата 2012 г завърши добре за Девата и й дава възможност да навлезе с размах в годината на змията. С лекота и увереност те са способни да водят делата си безпроблемно, дори когато приемат извънредни задачи, непосилни за останалите. Това ще спомогне за повишаване на социалните и служебни придобивки.

Първоначално работната година ще започне неблагоприятно за Деви. Това обаче скоро ще премине. Трябва само да наблюдават случващото се около тях, като предприемат действия само в моменти на нужда. Праз есента може да изникне изненадваща възможност за нова работа. Не трябва да се колебаят да я приемат, тъй като не е за изпускане. Покрай това начинание може да се наложи да се преместят и в нов град. Това ще е един вид ново начало на живота им.

Финансовото състояние на Девата през 2013 г., напук на кризата и лошите прогнози ще бъде добро. Това се дължи умението на представителите на този знак да спестяват и да правят правилни вложения, а не да прахосват парите си на вятъра. Късметът ще е с тях.

За Дева е много важно да пусне тото или билет от лотарията през лятото. Има тенденция големите победители през годината да са с идентични зодии, а тази е благоприятна именно за Девата.

Смелите решения през годината на змията са силната страна на Девата, тъй като интуицията ще е най-изразеното им чувство през този период.

На всеки се случва да прави необмислени покупки на предмети, които са следствие на прищявка, а в последствие стоят захвърлени в ъгъла. Такъв период за Девата ще е към края на 2013 г. Напук на дребните финансови проблеми през този период пък, края на годината ще им донесе много по-ценни изживявания и радости.

През януари и февруари 2013 г семейният живот ще се развива прекрасно за Девите. Пасват си добре с половинката си, общуват без проблеми и с лекота решават важни за семейството въпроси.

Самотните Деви пък са на етап, в който за да намерят любовта са готови на голяма саможертва. Няма нужда от чак такъв подвиг, защото любовта е съвсем наблизо. Тази година ги очаква романтична връзка, която ще дойде от едно съвсем нормално на пръв поглед запознанство. По-късно ще се срещнат отново с този човек и искрата ще припламне.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати