Годината на змията за Везни

Зодия Везни

През годината на змията Везните не трябва да очакват чудеса от съдбата. Въпреки че през тази година главното е преосмислянето на живота, то за Везните няма да е единствената задача.

Те трябва да вземат нещата в свои ръце, вместо да мързелуват. И ще се изненадат, колко много могат да постигнат сами. Работата през тази година ще е удоволствие за тях, като справедливо ще им остава и достатъчно свободно време, и възможност за срещи с приятели.

Друга новост за Везната през тази година ще е увлечението по ново хоби. То няма да се отрази осъществено на финансите им. Покрай него обаче не трябва да се забравят и отговорностите, които имат съм семейството и децата, ако има такива. Ремонтът на жилището, който се планира отдавна, е препоръчително да се осъществи през тази година.

В професионалната сфера годината на змията ще донесе на представителите на зодия Везни множество успехи, съпътствани с финансови приходи. Като признание за свършената работа ще получат няколко служебни пътувания, а в края на годината могат да очакват добър бонус. Ситуацията винаги ще е в тяхна полза.

През втората половина на 2013 г. Везни трябва да внимават при нови служебни запознанства, тъй като може да се попадне на човек от конкурентна фирма, който се стреми да влезе в обкръжението им.

Плюс на Везните не само през тази година, а и по принцип, е това че са упорити и настойчиви. Макар и с малки крачки те винаги напредват към целта, като задължително имат предварителен план за нещата. Винаги се харесват на шефовете си и получават множество потупвания по рамото.

2013 г. не е подходяща за започване на нова работа, тъй като позициите в старата са стабилни. Възможно е да получат предложение за повишение. То обаче трябва да се обмисли добре, тъй като освен привилегии носи със себе си и нови отговорности.

Работни успехи

2013 г. също така е подходяща за започване на собствен бизнес за Везните. В началото на периода ще разполагат с доста добри спестявания и могат да постигнат тази отдавна бленувана мечта. Ако не се решат в този момент, скоро няма да имат такава възможност. Приятели и съмишленици ще им помогнат в това начинание.

Любовният живот на Везните през годината на змията ще е доста объркан. Отдавна забравени емоции ще излязат наяве и ще накарат представителя на тази зодия да се замисли пълноценна ли е любовта им с настоящия партньор. Любимият човек обаче ще ги убеди, че той е правилният избор. Семейните отношения ще се развиват нормално. Общуването с приятели и семейство могат да донесат изненадващи открития за тях.

Рейтинг

4.1
Общо 10 гласували
5 4
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Вълчица
Вълчица
21.01.2014 15:00
Точно такава ми беше тази година. Само това да не започвам ова работа не съвпадна, но може би, защото нямах друга преди това, на която да съм била стабилна!
Дано и следващата година да е все така хубава!
0
0