Раждане в годината на Змията
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Раждане в годината на Змията

Раждане в годината на Змията

Годината на змията

Родените в годината на Змията са сложни личности. По рождение са надарени с мъдрост, но и с интровертност. Често са скъперници, а понякога и егоисти. Вярват само на собствената си преценка и трудно са съпричастни на съжденията на другите.

Родените в годината на Змията са силни, решителни и целеустремени, трудно преживяват провалите си. Привидно изглеждат спокойни, но така прикриват страстната си натура. Отличават се с привлекателен външен вид и богата обща култура.

Най-хармонично се разбират с родените в годината на Бивола и Петела. По-рядко с Плъх, Заек, Дракон, Змия, Кон и Овца. Неразбирателство имат с Тигъра и Глигана.

Любознателно дете

Хората, родени в годината на Змията се отличават с мъдрост и загадъчност – в най-висока степен, в сравнение с другите знаци от китайския хороскоп. Затова подходящите за тях професии са в сферата на философията, богословието, политиката и финансовите дейности. Змията е човек-интелектуалец, който обича да живее добре, харесва литературата, музиката, елегантните дрехи и добрата храна, но често този светоглед му създава проблеми в общуването с околните и в повечето случаи смята събеседниците си за по-глупави.

Змиите обичат да общуват на различни теми, отегчават се от безсмислени разговори. Предпочитат необичайните идеи и интелектуалните теми.

Родените под този китайски знак рядко търсят чуждото мнение и предпочитат да търсят отговорите в себе си. Макар че не обичат да получават съвети, змиите са търпеливи, що се отнася до проблемите на другите. Силно вярват в това, което правят, и рядко влагат усилия в изгубени каузи.

Вундеркинд

Недостатък в характера на родените в годината на Змията е, че не умеят да се отпускат. Често са неспособни да почиват и продължават да мислят за работа. Змиите са обкръжени от предани и грижовни приятели, но в същото време гневът им може да бъде провокиран буквално от нищото. Свръхчувствителни са към лъжата.

Змията впечатлява околните с отровата и очарованието си. Тя винаги се откроява в тълпата – стилът й е брилянтен – от външността до поведението.

Родените в годината на Змията не са от най-приказливите. Обикновено са сериозни и затова остават събеседниците си впечатлението, че са мрачни. Когато има какво да кажат обаче, красноречието им е впечатляващо.

Родените под китайския знак на Змията са умни, надарени с добра памет и справящи се отлично с финансовите въпроси. Те говорят тихо и сдържано. Упорити са и притежават силен характер. Предани са на семейството и на приятелите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 14
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Благодарна
Благодарна
30.06.2014 22:51
Божи дар - Благодаря Ти, Господи - най-добрият син си ми дал, роден в годината на Змията, истина е всичко
0
0