Годината на змията за Лъв
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Годината на змията за Лъв

Годината на змията за Лъв

Зодия Лъв
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Изпълнената с мъдрост година на змията ще донесе на Лъв много приятни емоции. Събитията ще текат по естествен начин, а разположението на планетите ще улесни взаимоотношенията в живота на представителите на тази зодия. Успешните идеи, които са от съществено значение за гладкото протичане на проектите им ще се появяват като от само себе си. Дълбокият реализъм обаче, така характерен за Лъва, може да бъде леко замъглен през 2013 г.

Но отвъд това явление, те ще имат много поводи да си доставят удоволствие и радост. За тази година ще е характерно развитие на въображението и креативността им с новаторски замах, което ще играе роля във всички сфери на живота, най-специално в любовта.

Годината на змията ще позволи на представите на зодиакалния знак Лъв да излязат от черупката си и да започнат да общуват. Това може да подчертае разликата между техните гледни точки и тези на някои хора от обкръжението им в професионалната сфера. Трябва да бъдат отговорни.

През 2013 г. любовният живот на Лъвовете ще върви значително по-гладко от изминалите години. Всъщност вие несъзнателно ще започнете да слушате другите и дори ще се поставите изцяло на тяхното място, когато това е необходимо. По този начин ще се научите да ги разбирате по-добре.

С лекота ще виждате чувствителността на вашият партньор в детайли. Това се обяснява с факта, че вие от своя страна ще показвате повече чувствителност, когато го изслушвате. А на него това му допада. Ще се научите да създавате сами ситуации, изпълнени с атмосфера на разбирателство и истинска хармония.

Година на змията

По всяко време обаче ще чувствате леко нетърпение и раздразнителност, преди да си дадете сметка, че сте допуснали да бъдете водени от мисълта, че различията, които знаете, че имате с партньора ви, ще доведат до край на връзката ви. А това е точно обратното, тъй като именно различията ще ви позволят да осъзнаете всъщност колко сте близки.

2013 г. ще засили качества на Лъва като тактичността и дипломацията. Представителите на зодията ще бъдат в стихията си през тази година.

Ако в момента сте необвързани, ще привлечете срещи, които коренно ще променят навиците ви, ще откриете нови вселени и начини на живот. Силните емоции ще бъдат на преден план. Ще се увеличи желанието ви да получавате нежност, а това ще ви позволи да изживеете изключителни момент, изпълнени с изобилие от чувства. Ако сте обвързани, партньора ви ще има някои изисквания, които ще ви изглеждат по-скоро като заповед, но ще осъзнаете, че е прав да ги изисква.

През годината на змията представителите на зодия Лъв ще направят първите стъпки към някои промени. Желанието за отстояване на мнение, особено в социален план, ще бушува в душата им и ще води със себе си положителен практически израз. Трябва само да постигнат вътрешен мир и да са готови за това, което ги очаква.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати