Годината на змията за Водолей

Зодия Водолей

Годината на змията носи на Водолея по-активна атмосфера от миналогодишната. За него тя ще донесе нови надежди за бъдещето, което ще бъде изпълнено с повече възможности. Тяхната импулсивност ще се прояви без посока и причината за нуждите, които са скрити дълбоко в тях. Ще преминат на висока скорост в отношенията си с околните, както и във всички области. Ще бъдат по-директни и по-взискателни, ще имат средствата да се справят с твърде неясните ситуации.

През 2013 г. професионалният живот на Водолей ще се развива чрез промени, лично инициирани от него. През пролетта дори най-малките останали колебания и съмнения в себе си ще изчезнат. Вие ще вярвате в себе си, което ще ви позволи да направите усилие и да се приспособите към всяка една ситуация.

Влиянието на Сатурн ще ви накара да обмислите професионалния си живот в дългосрочен план. Най-доброто, което можете да направите, е да се движите напред. Семената, които сте посяли през тази година, ще дадат резултат през следващия Февруари.

В любовта 2013 г. предоставя на Водолея страст, за чиито размери сам не е мечтал. Ще контролирате много по-малко склонността да използвате здравия си разум, за да оставите повече място за спонтанните импулси. Това се дължи на факта, че до момента не сте били освободени на емоционално ниво и до известна степен сте се страхували да се отпуснете.

Годината на змията

2013 г. може да върне и много стари, и забравени връзки отново на дневен ред. Активизирането на стари страсти и отварянето на стари рани от миналото може би няма да е добра идея. Трябва да сте особено бдителни, за да не изпаднете в капана на тази ситуация. Тези моменти са вече известни на опита ви, но други коварности могат да остана скрити и да ви подлъжат.

През тази година Водолеят трябва да укрепи приятелските си връзки, тъй като те ще са му много необходими. Съветите на приятелите ви ще могат да ви дадат добър поглед, необходим за да прецените ситуацията.

Тези от вас, които са необвързани, ще имат възможност да започнат връзка, силно заредена с емоции. Не се страхувайте от голямото количество страст, което ще ви се струпа: живейте в настоящето без да правите прогнози. Това е най-добрият начин да изградите бъдещето.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 5
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
нинабарабина
нинабарабина
07.01.2013 15:11
супер статия,съвпада с моите планове на 100%! :)
1
0