Годината на змията за Близнаци

Зодия Близнаци

Годината на змията носи със себе си мъдростта и самовглъбяването. Въздушната зодия Близнаци е много податлива и лесно ще се трансформира благоприятно през 2013 г.

Тази година ще бъде една от най-страстните за повечето представителите на знака Близнаци. Според любовния хороскоп през 2013 г. някои от тях могат да очакват нови любовни отношения, които ще прераснат в постоянни връзки. В някои от месеците любовта може и да им липсва, но това ще е добре за балансирането на нормалния ритъм на живота.

Стресът в ежедневието за Близнаците не е благоприятен. Може да се избегне с повече обич и приятно прекарани моменти с партньора. Семейните е добре да премислят всяко свое решение свързано с тяхната половинка, за да не я наранят или засегнат. Трети страни могат да се опитат да нарушат любовното щастие през тази година, но с точните решения и навременно взетите мерки връзката ще стане по-силна.

За зодия Близнаци през 2013 г. хармонията в отношенията с постоянния партньор ще бъде по-добра в месеците април, юни и декември. Мимолетни връзки са възможни през месеците юли и септември, но на тях не трябва да се гледа като на нещо, което ще е за дълго. Те чисто и просто ще представляват изпитание, за което бързо ще разберете, че е повърхностно.

Година на змията

Някои представители на този знак ще получат предложение за брак от дългогодишните си партньори. Това ще ги направи невероятно щастливи и ще възроди любовта им с нова сила. Не трябва да се злоупотребява с ревността, а и не трябва да се преиграва. Мисълта трябва да е трезва.

В професионалната сфера годината на змията ще донесе на Близнаците проблеми в дългосрочен план. Тяхното решение ще се появи благодарение на външна помощ, предложения, планове и др.

Като цяло годината ще започне с нотка оптимизъм. Най-големите плодове на труда ще бъдат пожънати през ноември. От вас зависи да се разкривате минимално и да бъдете особено съобразителни във всяка една сфера. Ключът за безпроблемно преминаване през тази година за Близнаците е съсредоточеността.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 8
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати