Годината на змията за Риби

Година на змията

Според китайския календар, годината на Черната водна змия идва на 10 февруари 2013 г. Ще продължи до началото на 2014 г. На хората през тази година ще се наложи внимателно да обмислят и претеглят всичко, преди да вземат каквото и да било решение, тъй като змията е символ на мъдростта и дълбоките разсъждения.

Годината на змията за зодия Риби (20 февруари – 20 март) ще бъде меко казано интересна. През новата 2013 г. те трябва да бъдат много внимателни, защото ще станат обект на наблюдение от страна на партньора в любовта и вишестоящите на работното си място.

Много е важно вече поетите ангажименти да не се занемаряват, били те към всеки един от хората с които работите, с които контактувате в ежедневието или към партньора си. Повечето усилия трябва да са насочени към запазване на коректното си отношение към околните. Не трябва да се допуска съзнанието непрекъснато и непрестанно да е ангажирано с мисли по делови въпроси.

Във финансовата сфера годината на змията ще е много благодатна за представителите на зодия Риби. Ще имат значително повишение на приходите. При добра организация на времето и правилно разпределение на усилията, ще съумеат да осъществят важен проект или крупна покупка.

Важно за Рибите през тази година е да засилят влиянието си над околните чрез внимателно, тактично и дипломатично отношение. Отношенията с любимия човек ще носят едно непрекъснато ведро настроение през цялата година. Здравето няма да им създава проблеми. През първите дни на лятото не се препоръчват патувания, тъй като няма да са ползотворни.

Зодия Риби

През 2013г. Рибата трябва да внесе баланс в общуването със семейството, приятелите и високопоставените личности. Не е желателно да се допускат твърде близко малко познати лица. Оригиналните идеи трябва да се използват за постигане на повече самостоятелност при взимане на важни решения от делови характер.

Приемайки даваните съвети от страна на околните, тези хора трябва да са наясно, че крайното решение е лични тяхно. В любовта отговорностите на Рибата значително ще се увеличат, но пък близостта и разбирателството с партньора ще бъдат по-големи от всякога. Почивните дни да се посвещават на близките.

В началото на есента тази зодия ще бъде натоварена с нови отговорности на работното място. Опитвайте се да поддържате умерено темпо на работа, като не допускайте нито за момент да бъдете разсеяни и разконцентрирани. Избягвайте прекомерното напрежение и стрес в ежедневието, тъй като това ще се отрази негативно върху здравето ви.

Желанието ви да хармонизирате интимния с професионалния си живот ще ви предостави шанса да направите важни стъпки на работното си място, като същевременно ще имате достатъчно време за приключения и любовни вълнения през почивните дни.

Не правете необмислени покупки, защото това може да доведе до финансови затруднения. В здравословно отношение полагайте грижи за себе си. Пътуванията на близки разстояния ще имат положителен ефект.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 7
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
дими
дими
29.10.2013 15:34
а, дано и на нашата улица да грейне слънце!!!
0
1
namatey
namatey
13.09.2013 20:52
еи как познахте
0
1
Катя Христова
Катя Христова
02.02.2013 09:52
Не започна добре Новата година,вярвам че ще продължи много по-успешна и щастлива.И разбира се с много любов и щастие,че без тях за къде сме...
0
1
Маргарита
Маргарита
10.01.2013 10:50
Дай боже да е добра и вълнуваща годината на Змията.
1
0
Атанас
Атанас
08.01.2013 11:07
Хареса ми. Дано годината наистина е интересна и има само положителни емоции.
0
0
Роси
Роси
07.01.2013 13:09
Най сетне Дано да е така
0
0