Защо 2012 г е преломна

Шеста раса

Краят на света не дойде, но на всеки е ясно, че 2012 е по различна от другите. В нея се случиха процеси, в голям процент невидими за обикновеното око, които са преломни за хората и заобикалящия ги свят.

През 2012 г. и най-вече в края й, човечеството минава в нов етап от своето развитие, при който превес ще има духовното.

От чисто реална гледна точка през 2012 г Слънцето приключва поредната си обиколка през дванадесетте зодиакални съзвездия, чиято продължителност е 26 хиляди земни години.

От друга страна за завършва и поредното завъртане на звездния куп Плеяди. Към него немалка част от астрономите отнасят дневното ни светило и планетната ни система около центъра на Галактиката. Това трае 230 милиона години.

Други чисто астрономически събития, съпътстващи преломната 2012 г. са промяна в спираловидната траектория на движение на Млечния път, докато земните магнитни полюси са на път да сменят местата си.

Бъдещето

Това се случва на всеки 13 хиляди години, като последното такова разместване се счита за първопричина за изчезването на Атлантида.

Като опасност при завъртането на полюсите се счита, че планетата ще остане без защита срещу пагубната слънчева радиация. Дори и да не се стигне до там, тези процеси за вече към своя край.

Тъй като тези неща се случват, без ние да ги виждаме реално, то някой трябва да ни предпази или по-скоро да се нагоди към тях. А този някой е подсъзнанието ни. В това време работната честота на мозъка ни се повишава.

По този начин човечеството неусетно преминава от пета в шеста раса. Това е преломността, която носи тази година. В този квантов преход ще се задействат най-нисшите инстинкти у човека, а промяната ще настъпи в периода между 2012 и 2018 година. При повишаване вибрационното ниво на планетата също така ще се влезе от трето измерение в четвърто.

2012 г. не се оказа пагубна, както много предричаха. Но тя е преломна, тъй като поставя новото начало. Ново начало, което няма практически израз, а е поставено във всеки един от нас. Когато се говори за край на света, за Второто пришествие и т. н., хората гледат нагоре.

Но сега е дошъл моментът да осъзнаем, че трябва да погледнем вътре в самите нас, за да достигнем до Бог, Висшия разум, Изначалното. Всичко е там, въпроса е да го преоткрием.

Рейтинг

4.2
Общо 18 гласували
5 9
4 5
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Emi
Emi
30.12.2012 10:19
Който иска да разбере повече подробности за Великия преход, квантовия период и какво става с нас и всички заобикалящи ни промени видими и невидими нека прочете книгите на Сал Ракели . Това не е художествена измислица- това канал(висшо съзнание) ,който достава информация чрез този човек.
3
0
Anonimys
Anonimys
28.12.2012 19:38
мноого интересно, наистина мнооого интересно хм!
0
0