Какво ще се промени след 2012

Нова цивилизация

След 2012 година се смята, че предстоят много промени на различни нива. Краят на тази година предвещава промени за цялата планета.

Много специалисти смятат, че маите не са предсказали края на света в края на 2012 година, а са предсказали края на начина на живот, какъвто е бил досега.

Човечеството ще се научи да управлява енергиите, които сега управлява неосъзнато. Много хора през 2012 година са усетили, че нещо в тях се променя. Много от тях са започнали да познават бъдещето, други без причина са решили, че трябва да простят на най-заклетите си врагове.

С прехода си към 2013 година човечеството се приближава към възможността да променя собственото си бъдеще, само да изцелява болните и да се учи да чете мислите на другите хора.

Затова и децата, които се раждат през последните години, са все по-умни, и голяма част от тях изглеждат странни на родителите си. Случва се да познават събития, дори да четат мислите на собствените си родители, с което ги шокират.

Слънцето

Смята се, че след 2012 година земните жители ще започнат да контактуват с представителите на други цивилизации. Човешкото съзнание ще се научи да контактува с други форми на живот, и то на ментално ниво, смятат много специалисти.

Физическите тела няма да се отдават на постоянно тъпчене с храна, която дори не могат да преработят, а ще усвояват повече хранителни вещества от по-малко храна. Човечеството ще залага на духовното, а не на физическото.

Все повече хора, които са били далече от изкуството, ще усетят в себе си желание да се посветят на творчески процеси.

Много хора са убедени, че след 2012 година все повече хора ще се научат как да излизат по свое желание от телата си и да странстват в астралните измерения.

След края на 2012 година всеки човек ще усети, че е помъдрял, все едно че е живял още десет години. Мисълта на много от тях ще стане по-бърза и по-гъвкава.

Има голяма вероятност през 2013 и през 2014 година слънцето да изхвърли истински огнени бомби. Това може да предизвика срив на икономиката, тъй като може да се стигне до спиране на тока в много страни по земята.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати