Китайски хороскоп за годината на змията

Годината на змията

Според китайските разбирания и вярвания, змията е животно, което символизира мъдростта. На нея се приписват качества като упоритост и прозорливост, чувство за хумор, усещане за мярка, определяна е като изискана, обичаща лукса. Според китайците мъдростта идва от факта, че змията обича да мисли дълго, говори рядко и малко, но винаги знае какво да каже и кога да го направи.

Много спокойна и много плавна и постоянна в решенията и постъпките си. Умее да разрешава сложни въпроси и почти винаги да взема правилното решение. Много всеотдайна и добър приятел, готова е да стига до крайности ако много държи на приятел. Обича да преекспонира.

Парите винаги са били част от нея – тя има толкова колкото и трябват, а ако няма знае как да ги намери, не обича да дава назаем. На пръв поглед може да изглежда доста мързелива, бавна и ленива, но има ли ясна цел никой и нищо не могат да я спрат.

Годината, която очакваме ще настъпи на 10.02.2013 г. тази година се очертава доста променлива – необходимо е да си правим планове от рано, но е добре и да държим нещата под контрол, защото за секунди могат да се изменят.

Работа в офис

През 2013 г. трябва да преобладават хубавите и светли мисли. Следващата година според китайския хороскоп ще ни донесе много промени, няма да се чувстваме стабилни. По китайския хороскоп е годината не просто на змията, а на черната водна змия – това е шестият знак в азиатския зодиак. В западните зодии се равнява на Дева. Елементът на черната змия е огън.

В работен аспект трябва да бъдем бдителни – да прочитаме всичко, под което е необходимо да си поставим подписа, да се опитаме да изградим здрава и спокойна среда в офиса.

Действайте като змията решително, но много дълбоко обмислено. За някои ще има ново начало – символизира смяната на кожа при змията. Избягвайте да взимате пари назаем и се отдавайте по-често на приятни неща – за душата и за интелекта.

Опитвайте се да действате, както действа змията – обмисляйте решенията си и предприемайте стъпките една по една – направете си свой собствен план, който да следвате. Не се разкривайте пред всеки, не наричайте всеки приятел и не загърбвайте всичко ако се влюбите.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кристияна леомани
кристияна леомани
14.12.2012 17:45
ще пробвам
0
0