sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Спомени от отминали животи

Спомени от отминали животи

Предишни животи

Спомените от минали животи могат да се появят по различни начини. Най-чести и по никакъв начин не предизвикани са при малките деца, на възраст 2-3 години. Това продължава до 6-7 годишна възраст, след което тези спомени се заличават.

Друг начин за извличане на спомени от паметта е регресията, при посещение на регресивен психолог. Някои хора пък сънуват части от миналите си животи. При други пък спомените изплуват, когато се докоснат или видят места и предмети от миналото местообиталище на душата си.

Века, в който живеем, е времето за промяна или по точно за преминаване в новата, шеста раса. Това вече е широко известно и няма нужда от разяснение. На лице са деца индиго, които се явяват като вестители и са изпратени да донесат промяната.

Много от тях разказват на родителите си за своите прераждания. Те са стари духове, на които е дадено друг вид знание от нашето - много по-висше. Те притежават високо съзнание на своята духовна същност. Наскоро в медиите беше отразен случай за индийско момиченце, помнещо предишния си живот и намерило доказателства за него.

Ангел

Много е важно обаче това дете да не зацикли в миналите спомени, защото това ще е съпътствано с много болка за него. Трябва да му бъде обяснено, че сега е друг човек. Миналият такъв, който си спомня, е завършил своя житейски път.

Друг начин за връщане към минали спомени от изминали животи е регресията. Този метод започна да става много разпространен. Но с него също трябва да се внимава много. Ако човека е прекалено вглъбен може да се върне не в предишния, а в много по-отдавна отминал живот. Така връщането му обратно може да стане много трудно, дори и невъзможно. Ако решите да се поддадете на този метод внимателно проучете човека, при когото отивате.

В последните години хората започват да разбират, че имат минало, което не започва с раждането им на този свят. Човек не може да разбере смисъла на живота си само от този живот - смисълът се намира, когато завършим един цикъл от животи, а това са 8, 10 или 12 живота, в зависимост от избора, който сме направили.

За всеки човек, когато разбере от къде идва и на къде е тръгнал, осъзнаването е много по ясно, а животът - по-смислен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Юлия
Юлия
04.08.2015 12:04
Аз си спомням мумии и скелети. Като учим нещо по история и ни покажат снимки хората са ми познати не им помня имета, но помня кои са и какви са били. Сънувам сънища, който ми се случват.
0
0
Виракоча
Виракоча
11.02.2015 18:31
Аз имама познания за прбългарите. Силата им е в любовта към природата, това са група хора сплотени от желанието за хармония с околния свят. Избират парче земя и го променят като райско, ако някой има нещо против тях природатра ги предупреждава. На бойното поле има българи с ризница като люспи, тя имитира пера на птица, от такъв човек трявва да се пазиш в боя той не разчита на бронята а на страховета на противника, той е спечелил любовта на птиците и те му дават бързина в движенията, а противника вижда човек от светлина, краката му се подкосяват а ръцете му треперят от страх, това го прави бавно повижен като под вода. Така шепа хора защитават земята си от многобройна армия.
0
0
Merrily J
Merrily J
16.07.2014 19:02
Има вероятност да има прераждане четох в една книга че има нещо общо със зодиите.
Зодията определя с какво си се занимавал в миналия си живот.
1
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
25.01.2014 19:46
Ооо да! И аз така си викам - определено познаваш човек, говорил си в Бог (не разбрах дали говориш за себе си или за някой друг, но това е без значение). Относно статията, аз вярвам в прераждане и отминали животи. И също вярвам, че човек е способен да си ги спомни. Не съм религиозна и не изповядвам никаква религия. Вярвам в определени неща... Но въпреки това, аз уважавам вярванията и представите на другите. Но моля ви, не си ги натрапвайте. Все пак, всеки човек има правото да вярва или да не вярва в каквото си поиска. Това е личен избор, и ние вярваме или не, трябва да бъдем толерантни към другите, защото всяка една "свръхестествена" представа за света няма никаква логика, но въпреки това, хората вярват.
6
1
юли
юли
12.07.2013 23:30
Здр на всички аз вярвам в БОГ ЕДИН БОГ милостив.Човек се преражда според Божия преценка.На 7 години видях снимка в един вестник,ТУТАНКХАМУН изрязох е и занесох на майками казах и това съм аз а тя се засмя.НА сън бълнувам и говоря на древно египедски женами понякога ме пита да ли не знам арабски.Знам и много други неща част от спомените ми се въраха но мнного малка частица.Тогавашната ми жена АНКСАНАМУН използваше опиятиа и затова пометна.Често се биехме и карахме.Киа майками е 160 висока пълничка и тиха женица.Бащами висок леко бузест човек караше склупторите да изобразяват лицето му по слабо.Им и брат от изванбрачна връзка убит съм от него,можеби заради трона или друго и аз не знам.Благодаря на Небесният цар създател наш ,че ми позволи да дишам отново.В момента моито тяло лежи до зетми на една от сестрите ми,а в гроба моят брато убиец.
9
6
Slavi
Slavi
26.05.2015 15:19
Ti si neobrazovan tupak!!!
I se nauchi da pishesh pravilno glupendar.
1
1
Анжел
Анжел
27.06.2013 12:46
Няма отминали животи,няма прераждане.Това са будиски мъдрости и дрънканици.Пиша ви това от името на човек говорил си с Бог в тунела на смъртта.Абе основно живейте праведно и се поинтересувайте от новия завет и личността на Исус Христос и неговите апостоли какво казват ,за да не се окажете в недобра позиция за цяла вечност след смъртта.
4
12
thegrudge
thegrudge
02.06.2013 10:22
още от малка на мен пък ми се появяваше жена с дълга кестенява като моята коса и дълга бяла рокля.Красавица! И сякаш като я видех не ме беше страх вечерта когато трябваше да заспивам на тъмно,но пораствах , пораствах и тя спря да се 'явява' при мен.Това човек от минал живот ли трябва да е? Или може би ангел?
10
0
да
да
31.03.2013 02:12
Синът ми като беше малък имаше ясни спомени, а на мен ми се изправяха косите. Не знам защо тогава толкова много ме беше страх, може би защото не бях въобще запозната с тази материя.
7
0