Канада разсекрети досиета за същестуването на извънземни

Канада разсекрети досиета за същестуването на извънземни

След като Канада и Дания разсекретиха свои документи, официално се потвърди за съществуването на извънземни, както и за засичани неидентифицирани летящи обекти.

9500 архива разсекрети Канада, повечето от които са достъпни в Библиотеката и архивите на страната. Досиетата са със заглавие “Канадските НЛО: Търсене на неизвестното”. Файловете съдържат не само факти за съществуване на НЛО, но и правителствени анализи, както и архив със становището на други държави по проблема.

В едно от досиетата се казва, че съществуват доказателства за използване на извънземна научна информация или напреднала технология, която може да допринесе за научно-техническия прогрес. Според доклада тази технология е уникална, непозната досега. Били са засичани летателни апарати, които не са притежание на никоя друга държава и затова се смята за извънземна „до доказване на противното”.

Канада, от своя страна, разсекретиха 15 000 архива за събития през последните 30 години. Доста са били забелязаните неидентифицирани обекти да прелитат над страната и според досиетата е мистерия какво точно представляват те. Един от файловете разказва за светещ диск, забелязан около 45 градуса над замръзналата повърхност близо до база Туле. НЛО-то внезапно е изчезнало. Обектът е бил засечен от наблизо разположена американска база по същото време.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
цъ-ци
цъ-ци
13.02.2014 12:17
Те са тук от незапомнени времена...
4
0
Елена Влайкова 01952
Елена Влайкова 01952
21.01.2015 19:56
Нелепо е да мислим, че сме единствените интелигентни същества в космоса, при положение, че още не сме си обяснили всички земни загадки и феномени. Въздухът, който дишаме не се вижда/ с малки изключения!/, но това не значи че не съществува.
3
0