Децата енергийни вампири

Бой между деца

Явлението детски вампиризъм е проявление на нашият век. Липсата на спокойна домашна атмосфера, любов и уважение, и постоянните противоречия и скандали са негов първоизточник. Родителите изхвърлят тежките енергии на ненавистта и раздразнението си един към друг върху най-безпомощното същество в дома, а това разбира се е детето.

Така се получава на натрупване на мръсотия и злъч върху детската душа, вместо чистата енергия на родителска любов и радост. Детето поема изхвърлените тежки енергии и ги обръща в негодувание срещу най-близките си хора - майка си и баща си.

Живеейки у дома, играейки на улицата, учейки в училище, детето постоянно е подложено на заобикалящата го изнервена обстановка, постоянно получавайки упреци от заобикалящия го свят. Така то се заражда с душевните отпадъци на възрастните или на своите връстници.

Първоначално този процес не е страшен, но ако това зареждане продължи по-дълъг период от време, след години последствията ще са сериозни. Това дете ще започне да изпитва потребност от тежки енергии, с които е свикнало да живее. Ще провокира скандали и разправии, защото не може да продължава да съществува без чужда енергия.

Дете енергиен вампир

Реакцията на детето ще се прояви по много начини. То ще започне да руши и хулиганства, да пие и пуши. Всичко това ще бъде правено умишлено. Пред очите на възмутените от действията му хора. То ще се стреми да предизвика раздразнението им, за да може да се зареди от тяхната психическа енергия, насочена към него.

Дете, подложено от малко на негативно въздействие от средата в която расте най-често е обречено на примитивен живот с ограничен интелект. Ще го води само инстинктът за самосъхранение. Спасение може да се намери, ако това същество срещне учител или приятел, който да успее да му вдъхне желание за истинска радост от живота, любов и познание.

Способността само да разсъждава и да взима решения се формират у детето на 12-тата му година. Ако установим, че то не проявява интерес към нищо, че не желае да направи усилия да развие духовността и интелекта си, а желанията му се ограничават до двете думички “дай” и “искам”, то трябва да признаем, че отглеждаме вампир.

Ето как да се предпазите от енергийни вампири.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
11.02.2015 00:01
Да не говорим и за примера който даваме ние възрастните с изхвърлените найлонки и опаковки по земята начупените стъкла от бутилки и всеки фас изхвърлен небрежно, оставяме един прекрасен свят за развитие на мръсотията. С опорочени морални ценности и неразбиране на околния свят, нима очаквате любимите ви дечица да ви дарят с внучета....Кой каквото прави за себе си го пеави.
4
0