sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тайната на лечението с пирамиди

Тайната на лечението с пирамиди

Лечение с пирамиди

Лечението с пирамиди започва да придобива голяма популярност. Трябва най-напред да бъде отбелязано, че безразборното правене на пирамиди от подръчни материали и използването им от всеки може да доведе до обратна реакция на желаната.

Всеки от нас може да си направи пирамида в домашни условия. Много важен е материалът на изработка. Той трябва да е изолиращ - стъклопласт или стъклобетон, като употребата на пирони е абсолютно забранена. Всеки вид метал, добавен в градежа на вашата пирамида, води до намаляване на ефикасността й. Важно е мястото за поставяне на пирамидата, ориентацията по посоките на света и върхът, който трябва да е ориентиран към Полярната звезда.

Лечебните действия на пирамидите се наблюдават в много варианти. Ако човек държи в себе си кристално вещество във вид на пирамида или пие и яде от съд в същата форма, това води до спасение от много болести. Някои твърдят, че по този начин се лекуват рак, туберкулоза и хепатит.

Трябва да се има в предвид обаче, че няма мигновено да оздравеете щом пийнете от пирамидален съд или го подържите в ръце, а това трябва да е системно, като превключите съзнанието си на нов, чист режим. Трябва да бъдат забравени всичките проблеми и злоба, да се осъзнае, че всеки е създаден по образ и подобие на Твореца и е частица от него.

Подводни пирамиди

Според множество изследвания, ако вътре в пирамидата (при направата се правят само стени и евентуално дъно, отвътре трябва да е куха) се постави съд с дестилирана вода, в продължение на три месеца тя няма да замръзне или да се изпари, и ще запази максимално своите свойства. Освен това тази вода придобива много различни качества - премахва токсините и укрепва организма. Препоръчително е да се пие като лекарство.

Всеки може да си изработи малки пирамиди за домашно ползване. Трябва да запомните и да спазвате такова съотношение, при което височината на пирамидата да съставлява две трети от нейната основа, а ъгълът при основата да е 58 градуса. Домашна пирамидка можете да си направите от хартия, картон, плат, опънат на дървени пръчици.

Можете да си я приготвите и от дърво или пластмаса, както и от стъкло и други подръчни материали. Ако сте решили да използвате пирамидата за зареждане на вода, амулети, най-добре е да си изработите пирамида с височина 50 см., от плътен картон. Такава пирамида трябва непременно да има основа (дъно), за да се образува сключена фигура и да има максимален ефект.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 7
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Емо
Емо
26.03.2016 17:51
Изработвам ръчно пирамиди от дърво
1
0
emo
emo
04.03.2016 10:26
Изработвам ръчно пирамиди от дърво
6
0
Петър Петров
Петър Петров
12.12.2014 22:25
Приканвам всички приятели и всички,които се интересуват-да се присъединят към групата-"Пирамиди-Здравословно влияние"--�$
Пирамидите могат да лекуват
Учените имат най-различни хипотези за построяването и предназначението на пирамидите – едно от седемте чудеса на света. И все пак никой не може да каже със сигурност как са били изградени и за какво са използвали огромните каменни конструкции, останали от древността.Правени са много и най-различни изследвания на пирамиди от учени и специалости от цял свят.Най-известен в България е Богомил Герасимов,който има издадени няколко книги за пирамидите. Дългогодишният дипломат Богомил Герасимов обаче знае каква сила се крие в пирамидите и как да ги използваме днес – за лечение и зареждане с положителна енергия.
СЪВЕТИ
1. Изберете си пирамида от дърво, картон или пластмаса, но по нея не бива да има никакъв метал.
2. Задължително трябва да ориентирате пирамидата правилно в четирите посоки на света с помощта на компас. Това става, когато страната й – един от четирите триъгълници – е ориентирана на север, а не някой от ръбовете й.
3. Не поставяйте пирамидата под леглото, защото ефектът е обратен. Добре е да я закрепите с летви над леглото, така че да виси над сърцето. Колкото по-близо е до тялото, толкова по-добре.
4. Не поставяйте пирамидата близо до домакински уреди, телевизори или други източници на енергия.
5. Колкото по-голяма е пирамидата ви, толкова по-голяма е и енергията, която излъчва. Размерът има значение.
6. При пирамидите с огледални стени, т. е. отразяващи светлината, енергията и лечебният ефект значително се засилват.
7. Можете да оцветите пирамидата си според ефекта, който искате да постигнете. Червената пирамида например увеличава жизнеността, ускорява зарастването на рани и помага за свалянето на висока температура. Оранжевата пък е истински производител на физическа енергия, стимулира желанието за действие. Зелената успокоява нервите, а синята е най-подходяща за медитация и помага при безсъние.
8. Добре е да си направите пирамида, в което можете да съхранявате напитки и храни. Вкусовите им качества значително се подобряват.
9. Всеки трябва да си има своя собствена пирамида.
4
3
Monny Monsterr
Monny Monsterr
21.03.2014 00:13
На мен статията ми е интересна, но наистина могат да се напишат много повече и по-интересни факти и вярвания за пирамидите. Но съм съгласна, че имат голяма сила, независимо дали се използват като съдове (както в статията), просто предмети или сувенири за дома или дори дребни неща като акценти в бижутата.
1
0
Мона
Мона
28.05.2014 22:37
подариха ми малка пирамида ,за сега не знам къде да я поставя .Някой може ли да ми каже къде да поставя пирамидата?До входната врата ли,под леглото ли?! Никъде в нета не прочетох това,освен ,че може да да стои във вода и да се пие от водата.АЗ искам да я поставя така,че да е за цялото ми семейство.Благодаря!
2
0
Гого
Гого
08.03.2014 02:15
Егати глупостите!"Върхът, който трябва да е ориентиран към Полярната звезда". Това може да стане само на северния полюс,ако основата е поставена хоризонтално (на бюрото ви например). Иначе статията е добра, но е малко постна.Поне да беше споменал автора, че най-голям е ефекта в центъра на тежестта на пирамидата т.е. на височина 1/3 от основата.
4
2
аз
аз
06.03.2014 10:48
по-голяма тъпотия, не бях чела скоро
3
4
дейзи
дейзи
18.06.2013 04:09
Всичко добре,само моля те автора, не знаеш ли че се пише "да се има предвид" ??
2
4