Извънземни има, твърди американски астронавт

Извънземни има, твърди американски астронавт

Бивш американски астронавт и други НЛО привърженици отново хвърлиха света в размисли, обявявайки, че „няма съмнение, че са ни посещавали извънземни, съобщи CNN.

Едгар Мичъл, който е бил част от екипажа в мисията на "Аполо 14" до Луната през 1971 година, заяви, че извънземен живот съществува и истината се крие от американското и други правителства.

Изказванията му станаха факт след Петата годишна конференция на уфолози, които обсъждаха възможностите за извънземен живот.

„Човечеството отдавна се чуди дали сме сами във вселената. Но само в момента наистина имаме доказателства. Не, не сме сами“, каза Мичъл пред колегите си.

„Съдбата ни, по мое мнение – и ние всички трябва да свикнем с тази мисъл, е да станем част от планетарната общност... Трябва да сме готови да достигнем отвъд нашата планета и Слънчева система и да разберем какво се случва там“, допълни някогашният астронавт.

Мичъл е отраснал в Розуел, Ню Мексико – място, на което някои уфолози смятат, че през 1947 година е станала катастрофа с НЛО. Според астронавта, на съгражданите му им било наредено от военните „да мълчат и да не говорят за случая, в противен случай ги очаквали ужасяващи последици“.

„Но съгражданите ми не искаха да отнесат историята в гроба. Искаха да я разкажат на някого, на когото може да се разчита. И тъй като аз отраснах там и съм ходил на Луната, те ме сметнаха за достатъчно надежден и ми разказаха тази история“, твърди Мичъл.

Преди около 10 години той най-накрая си уредил час за среща в Пентагона, за да обсъди това, което е научил за Розуел.

По думите му той се срещнал с генерал, чието име не знае, който обаче обещал да разкрие истината за мистерията в Ню Мексико. Историите за катастрофа с НЛО били потвърдени, но след това на генерала му забранили да се рови по-навътре в случая.

„В момента този човек отрича всичко“, заяви още Мичъл и допълни:

„Призовавам тези, които изпитват някакви съмнения: четете книги, започнете да разбирате какво наистина се случва. Защото няма съмнение – те са идвали и пак ще идват.

Вселената, в която живеем, е много по-удивителна, вълнуваща, сложна и важна, отколкото сме били способни да си представим досега“.

От НАСА пък отрекоха да са прикривали такъв случай.

„НАСА не търси НЛО-та. Нито пък участва в прикриване на истории за извънземен живот на тази планета или където и да било другаде“, заявиха от космическата агенция.

Извънземни има, твърди американски астронавт

Дискусиите за това какво е станало в Розуел продължават и до днес. През 1994 година Въздушните сили обявиха, че откритите през 1947 година останки са най-вероятно от апаратура, която е била част от правителствена научна разработка.

Според уфолозите обаче истината за съществуването на извънземен живот се крие, защото е политически експлозивна.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
???
???
13.04.2013 12:13
Ванга е казала,"не тарсете изванземното а разберете земното това не са пришалци" а може ки някоѝ да я разбере???или по добре нека времето даде тези отговори,някои хора просто не биха разбрали това!
0
2
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
01.10.2011 00:00
Едгар Мичъл прекарва на Луната 9 часа, изминава по повърхността и почти 3 км. и заедно с Алън Шепърд докарва над 40 кг лунна почва.
Изключително пътешествие.Изключително от началото до края. Най-важното, което изпитах, беше особеното състояние на неописуема радост на фона на безкрайна умора. Осени ме една интуитивна мисъл, която ми помогна да разбера същността на нещата. Осъзнах, че живота на Земята не е просто случайност. Полето на съзнанието ми се разшири и разбрах, че е достатъчно само веднъж в живота си да изпаднеш в подобно състояние, за да признаеш неговата реалност.
0
2