Силата на земните зодии

Козирог

Земните зодиакални знаци – Дева, Телец и Козирог са най-силни с това, че са здраво стъпили на земята. В това отношение те коренно се отличават от водните знаци, и най-вече от Рак и Риби. Но точно с тях те се допълват перфектно.

Земните знаци се отливат с практичност и способност реално да оценят ситуацията, в която са попаднали, за много кратки срокове, и да вземат адекватно решение.

Те винаги наричат нещата със собствените им имена и когато поемат ангажимент, ще направят всичко, което могат и което не могат, но ще го изпълнят.

Земните знаци действат, когато останалите само говорят и кроят планове. Това са дълбоки води, които са неизвестни дори на най-близките им приятели.

Гордостта и независимостта също са силна черта на земните зодии, но понякога те са склонни да жертват победата в кризисна ситуация, водени от своята гордост и непреклонност.

Те трудно се съгласяват на компромиси, а когато го направят, винаги съжаляват за това. Любимите им хора обикновено са от водните и земните знаци. С огнените и въздушните знаци те се разбират по-трудно.

Дева

Представителите на земните знаци са хора, на които винаги можете да разчитате. Те не се хвърлят от една идея към друга, а първо приключват с една задача, преди да поемат ангажимент за следващата.

Силата на земните знаци се крие и в тяхната упоритост. Те работят много и последователно, докато не постигнат целта, към която се стремят. Те действат винаги праволинейно и не се отклоняват и за кратък период от целта си.

Стихията на Земята е най-силно изразена в Козирог, Телец е олицетворение на силата, а Дева – на упорития труд.

Земните знаци винаги смятат, че тяхното решение е правилно, и обикновено не грешат в това отношение. Те не се доверяват толкова на интуицията, колкото на логиката, когато искат да вземат някое наистина отговорно решение.

Виж повече

Рейтинг

5 15
4 12
3 6
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.02.2019 18:59
Аз съм козирог и всичко написано е вярно за мен
2
0
ЬЭ
ЬЭ
16.05.2013 10:25
ВЯРНО Е ОТВСЯКЪДЕ !!!
24
5
лили
лили
15.12.2012 17:16
Това не е вярно!
4
18
azazel007
azazel007
01.12.2012 18:32
така си е
14
5