Силата на въздушните зодии
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на въздушните зодии

Силата на въздушните зодии

Водолей

Всяка зодия си има своя слаба и силна страна. Въздушните зодии се отличават със своята упоритост и желание да постигнат целта си независимо от средствата.

Това много им помага в живота и те често постигат всичко, което са искали, тъй като имат силен заряд от енергия, за да успеят.

Въздушните знаци са Близнаци, Везни и Водолей. Това са хора, които са много общителни, никога не страдат от самота, те обичат да разговарят дори с непознати и това им е много полезно както в работа, така и в личния живот.

Везни

Друга важна тяхна черта е нежеланието да се поддават на емоциите си. Те са разумни и предпочитат да изгубят любовта пред това да изгубят работата си или възможността да се издигнат по стълбицата на кариерата.

Въздушните зодии са много силни откъм логиката. Те планират всяко свое действие, от тях не можете да очаквате спонтанност, както и промяната на решение вследствие на настроението.

Това са хора, на които можете да разчитате, когато имате уговорка с тях. Но те винаги ще насочват ситуацията в своя полза, затова трябва да внимавате при общуването си с тях, когато става дума за бизнес.

Близнаци

Хората, родени под знак, над който властва стихията на въздуха, имат ясни мисли и перфектно мислене. Те успяват много лесно да се приспособят към каквито и да е промени и да ги използват в положителна за тях насока.

Въздушните знаци трябва да избират приятели и любими хора сред огнени зодии и въздушни знаци, а също така и сред земните. Водни зодииРиба, Рак и Скорпион са прекалено емоционални за тяхната студена и логична натура.

Най-силно стихията на въздуха е изразена при Везните – те са студени и спокойни, което много им помага. Водолеят обича да планира всеки свой ход. Близнаците са променливи като въздуха – ту са приятелски настроени, ту се превръщат в ледени създания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 17
4 11
3 12
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
Todor
Todor
21.07.2013 00:07
Аз по принцип не вярвам на такива неща като зодиите защото няма ясно доказателство, но пък аз се падам водолей и откак се помня мисля няколко дена напред. И други неща съвпадат. Пак не вярвам ама вече имам едно наум.
5
0
Марго
Марго
24.06.2013 19:54
Не е вярно за везните аз съм везна и незнам дали има по обичен топъл и емоционален човек от мен винаги любовта е на първо място не ме интересува кариера пари и такива материални неща
8
0
ник
ник
25.04.2013 21:25
Студени са, мислят само за себе си и каква изгода имат от всяка ситуация.
1
2
Диди
Диди
25.04.2013 20:54
Съгласна съм и аз с написаното.Относно студенината,това е само маска.Ако опознаете по-отблизо представител на ВЕЗНИ (стига и той самият да допусне това)ще разберете ,че не е точно така :)
5
0
Terea
Terea
25.04.2013 12:10
Везните изглеждат студени. Това е маска за да не бъдат лесно ранявани, тъй като са много чувствителни. И при тях се среша смяна на настренията както при близнаците, но не са толкова крайни. При нас сме везни(граничеща със скорпион) и близнаци(като близнака граничи с телец) и се разбираме добре в повечето време :)
5
0
Зори
Зори
11.02.2013 01:12
Аз съм Близнаци и сим съгласна
0
0
Дейвид
Дейвид
08.02.2013 17:14
Водолей и Риби е супер :)))
0
0
анонимен
анонимен
12.12.2012 01:18
Изобщо не е вярно. Поне за везните мога да твърдя.
1
0