Силата на въздушните зодии
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на въздушните зодии

Силата на въздушните зодии

Водолей

Всяка зодия си има своя слаба и силна страна. Въздушните зодии се отличават със своята упоритост и желание да постигнат целта си независимо от средствата.

Това много им помага в живота и те често постигат всичко, което са искали, тъй като имат силен заряд от енергия, за да успеят.

Въздушните знаци са Близнаци, Везни и Водолей. Това са хора, които са много общителни, никога не страдат от самота, те обичат да разговарят дори с непознати и това им е много полезно както в работа, така и в личния живот.

Везни

Друга важна тяхна черта е нежеланието да се поддават на емоциите си. Те са разумни и предпочитат да изгубят любовта пред това да изгубят работата си или възможността да се издигнат по стълбицата на кариерата.

Въздушните зодии са много силни откъм логиката. Те планират всяко свое действие, от тях не можете да очаквате спонтанност, както и промяната на решение вследствие на настроението.

Това са хора, на които можете да разчитате, когато имате уговорка с тях. Но те винаги ще насочват ситуацията в своя полза, затова трябва да внимавате при общуването си с тях, когато става дума за бизнес.

Близнаци

Хората, родени под знак, над който властва стихията на въздуха, имат ясни мисли и перфектно мислене. Те успяват много лесно да се приспособят към каквито и да е промени и да ги използват в положителна за тях насока.

Въздушните знаци трябва да избират приятели и любими хора сред огнени зодии и въздушни знаци, а също така и сред земните. Водни зодииРиба, Рак и Скорпион са прекалено емоционални за тяхната студена и логична натура.

Най-силно стихията на въздуха е изразена при Везните – те са студени и спокойни, което много им помага. Водолеят обича да планира всеки свой ход. Близнаците са променливи като въздуха – ту са приятелски настроени, ту се превръщат в ледени създания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 17
4 11
3 12
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
Мари
Мари
12.06.2014 12:30
не съм особено съгласна за водолей - аз съм от тази зодия и наистина обичам да си обмислям бъдещето,но ако искате ме наречете луда,но предпочитам да си изгубя добрите си оценки заради моята любов.и за везните убягва - имам една приятелка везни и тя е супер-мила,малко срамежлива,но си е чиста муцка :3 .само когато не е в настроение отговаря на описанието от статията.за близнаци нямам мнение :Т
10
1
Мари
Мари
12.06.2014 12:23
не съм особено съгласна за водолей - аз съм водолей и наистина имам навика да си обмислям бъдещето но предпочитам да си изгубя добрите оценки за моята любов.и везните леко убягват - имам приятелка везни и тя е супер-мила - малко срамежлива но прекрасна.само от време на време се държи гадно като се разлигави :Т.за близнаците нямам мнение :Т
3
1
Бетина
Бетина
03.03.2014 16:22
аз съм везни но всъщност съм мила и състрадателна най-вече към животните!!!
7
1
цъ-ци
цъ-ци
15.02.2014 22:08
Ха,ха, близнаците, какъв приятел могат да ми бъдат,особено женския пол,та това са хората с двете лица-доброто и лошото събрани в едно.В зависимост от интереса,който преследват показват ту едното,ту другото.
9
4
Няма 6-5 (Близнак майна)
Няма 6-5 (Близнак майна)
22.11.2015 14:49
Не съм съгласен с теб! По точно с изразати не до измислен. ;)
0
0
Соянис
Соянис
13.02.2014 13:32
Въпросът с любовта и кариерата не стои точно така!
Аз например съм способна да се откажа от всички възможности които сама мога да си предоставя за израстване по стълбицата в кариерата ако съм сигорна в човека до себе си . И мога да избера да остана с любовта ако тя е истинска но все пак ние както се знае Везни сме много съмняващи се в хората . При едно провинение бих захварлила всичко защото след като се отказвам от нещо толкова важно за мен а именно ИЗРАСТВАНЕТО очаквам да си струва , а след 1 прозвинение от страна на любимия е ясно че ще има и 2-ро следователно няма смисъл!
7 пъти мери 1 режи !:)
4
3
Стейси
Стейси
02.12.2013 21:25
не мога да се съглася аз съм Везна за спокойстието няма как да не се съглася но за студеността не особенно въпреки че понякога съм доста студена. Забелязала съм че понякога ми харесва страданието на другите, но в крайна сметка омеквам но не винаги. Странно, а?!
5
0
фдфд
фдфд
15.11.2013 15:03
аз като един истински водолей ще кажа че често ме описват като студен човек но пък не планирам всеки ход..обичам спонтанните неща
0
0
vezna
vezna
07.11.2013 16:49
В тази статия няма нищо общо с истината за Везните.За останалите зодии не коментирам.
0
2
Бетина
Бетина
03.03.2014 16:23
много вярно! и аз съм везни !
2
0