Известни истории за прераждането

Прераждане

Известни са много истории за прераждането, които доказват несъмнено, че след смъртта душата отново се преражда в ново тяло.

Една от най-известните истории е за китайското момче Тан Цзяншан, което помнело предишния си живот. През 1979 година това момче станало на три години и вече можело да говори.

Тогава за ужас на родителите си то им казало, че не е тяхно дете, и че в миналия си живот се е казвал Чен Миндао и е живял в Данчжоу, а баща му се е казвал Сандие. Момчето разказало, че загинало от куршум и от разрязване през корема със сабя.

Върху корема на детето наистина имало белези, все едно че някой го е ранил със сабя, но те му били по рождение. Най-странно било, че то можело да говори на диалекта на Данчжоу, който изобщо не приличал на този от родния му град.

Когато станало на 6 годинки, детето успяло да убеди родителите си да го откарат на мястото, където е живяло преди. То отишло без колебание в една от къщите и казало на един старец, че е синът му Чен.

Той познал сестрите си и казал имената им. Дори успял да познае любимата си от предишния живот, която все още била жива. Оттогава момчето не спряло да посещава бащата от предишния си живот до смъртта му.

През 2006 година британско момче направи истинска сензация, като призна, че си спомня предишния си живот. То било на 6 години и се казвало Камерън Макаулай.

Мистерии

Той разказвал на всички за предишната си майка, семейството си и бялата си къща. На мястото, което описвал, той не бил ходил никога – това бил остров Бара, който се намирал на над двеста километра от родния му дом.

Камерън постоянно се оплаквал, че в новия му дом има само една баня, а в предишния имало три. Той все плачел за майка си от предишния си живот и искал да я види. След като няколко години той молел родителите си да го заведат в дома му от предишния му живот, те се съгласили и взели със себе си и психолог, специалист по преражданията на деца.

Момчето само намерило къщата, но се оказало, че предишните собственици са починали много отдавна. Наистина се оказало, че в къщата има три бани. След като се върнал от острова, Камерън вече бил по-спокоен и знаел, че майка му и сестрите му сигурно вече са се преродили на друго място.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 6
3 6
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
сиси
сиси
06.03.2015 14:25
Много яасно,в АДа няма място и бати Люци връща душите обратно на земята
3
1
мейлин 7ят воден маг
мейлин 7ят воден маг
08.02.2015 15:55
е не е толкова готино да се преродиш.липсват ти близките които вече ги няма и не можеш да ги видиш защото ще се прераждаш и прераждаш.толкова пъти че почти ще ги забравиш и ще си спомняш само неща свързани с тях които те карат да се чувстваш сам . е поне така стана с мен.
2
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
25.01.2014 19:53
Харесва ми статията и вярвам, че има предишни животи.

До "има логика": Книгата е страхотна. Аз съм я чела, но така и не я дочетох. Ще я купя да я прочета цялата.

До "кристина": И тази книга ще си взема. Обожавам да чета!
4
0
кристина
кристина
14.06.2013 07:54
най добре прочетете книгата на Алан Кардек, Книга на Духовете.. Тази книга обяснява почти всичко. Успех и приятно четене на истината за живота :)
4
0
има логика
има логика
24.05.2013 15:15
до Няма логика

Прочети "Следите на Душите"
има теория, според която душата избира сама и определя пътя си. Част от нея може да се прероди на едно място, а останалата част на друго.Което обяснява идеята за сродните души и чувството на двама души за цялост. Има и теория за раждането на новите души. Книгата е приятна и променя погледа над живота изобщо.
5
0
Няма логика
Няма логика
29.04.2013 10:21
Тогава как ще се обясни увеличаването на човешката популация? Това повдига въпросът, как се зараждат душите... защото теорията е, че една душа напуска тялото и отива в друго, като затворен кръговрат. Това значи че част от населението е бездушевно или има необяснима причина, която дава старт на нови души, но ако гледаме второто, то кръговрата се нарушава и теорията за прераждането остава мит.
2
3
джеиди
джеиди
17.02.2013 20:21
първата история е по-хубава
1
0
иван
иван
13.02.2013 10:00
ти пък от къде знаеш
1
0