Характер според формата на устните

Форма на устните

Устните издават много за характера на човека. Тънките устни са знак за хладен ум, откритост и честност. Такива устни имат хора, които не са злопаметни и са много великодушни.

Такива хора постоянно се тревожат от факта, че трябва да се борят, за да оцелеят, но не са способни да проявят сила на волята и упоритост. Тънките устни на фона на доста едра уста говорят за прекомерно строг характер.

Човек с такива устни обича да критикува другите, но и самият той страда от това, че има прекалено критичен подход към себе си. Притежателите на тънки устни са независими хора, като повечето от тях страдат от самота.

Устните с правилна форма, които са със средна плътност, са характерни за добродушни хора. Те остават самите себе си дори в най-трудни ситуации и винаги са душата на компанията. Те са добри, грижовни и не влизат в конфликтни ситуации. Семейството на такъв човек винаги е щастливо, защото може да разчита на него, той е верен приятел и помощник.

Характер според формата на устните

Пълните устни, които изглеждат леко подпухнали говорят за човек, който живее на принципа „всичко или нищо”. Това е капризна натура, която обича да е в центъра на вниманието и просто полудява, когато това не може да стане. Притежателите на такива устни търсят лек живот и удоволствия и за да постигнат целта си, се проявяват като цинични и безсърдечни.

Ако долната устна е по-тънка от горната, това е целеустремен човек, който вярва в способностите си и не се страхува от трудностите.

Ако горната устна е по-тънка от долната, това издава човек, който е непостоянен в отношенията. Такъв човек обича да живее само за собствено удоволствие. Няма как да го видите да домакинства или да се грижи за деца .

Устните с несиметрична форма са признак за хитрост и лукавство. Такъв човек е склонен да потъпче дори собствените си принципи, за да постигне дадена цел.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 8
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
РЕАЛИСТКА
РЕАЛИСТКА
28.08.2013 08:29
И АЗ СЪМ СЪГЛАСНА С ПОВЕЧЕТО НЕЩА,НО ВСЯКО ПРАВИЛО СИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ
1
0
anonimen
anonimen
04.08.2013 22:47
абсолютно вярно,за джуклестите нарциси
1
0