Ритуали за зачеване

Бебе

Ако отдавна мечтаете за наследник, могат да ви помогнат някои от ритуалите за зачеване. За един от ритуалите ви е необходим светъл мед.

При новолуние, веднага след настъпването на полунощ, нагрейте меда, ако е захаросан, след това го охладете и го намажете на тялото и върху устните си. Не мажете кожата на лицето си.

Завъртете се много бавно веднъж по посока на часовниковата стрелка. След това вземете топъл душ. След като излезете от банята, попийте добре водата от тялото си и се отдайте на любов в спалнята. Този ритуал помага много за създаване на нов живот. Все пак е добре преди ритуала да проверите дали датата в календара е подходяща за зачеване спрямо цикъла ви.

Ритуалът за зачеване със свещи помага много. Трябват ви три бели свещи и красива чаша за вино, която ще напълните с вода. Освен това ви трябва кълбо с конци в преливащи се цветове.

Трябва да отидете сами на бряг на река или езеро. Водоемът трябва да е чист. Седнете на брега и известно време съзерцавайте красотата на природата. Можете да отделите на това както десет минути, така и два часа.

Ритуали за зачеване

След като се настроите изцяло за ритуала, вземете първата свещ, надраскайте с нещо остро името си върху нея и я запалете. Когато свещта се запали, кажете силно името си. Фиксирайте я пред себе си. Вземете втората свещ и напишете върху нея името на мъжа, от когото искате да имате дете. Запалете свещта и кажете името на мъжа.

Поставете тази свещ отляво на първата. Третата свещ символизира бъдещото ви дете. Напишете върху нея думата „наследник” и я сложете между първите две свещи. Не казвайте абсолютно нищо. Вземете в ръцете си чашата, отидете до езерото или реката.

Застанете пред водата и кажете: „Ти, водице, си майка на всичко живо на земята. Помогни ми и аз да стана майка, грижовна и любяща! ” След като кажете тези думи, напълнете чашата с вода. Гледайте водата в чашата и я поднесете толкова близо до устните си, че дъхът ви да движи повърхността на водата. Кажете: „Майко-водице, както правиш земята плодородна, помогни ми да дам живот! ” След тези думи изпийте водата от чашата.

След като изпиете водата, поклонете се на водоема и седнете пред свещите. Изгасете първо третата, после втората и накрая първата. Ако свещите са изгаснали, запалете ги пак, преди да ги изгасите. Свещите не се духат, само се гасят с пръстите на дясната ръка. Върху изгасените свещи, които се събират заедно, се намотават ярките конци. Докато намотавате конците върху свещите, си представяйте как имате бебе и как то расте. Представете си, че в момента плетете съдбата на детето. Омотайте цялото кълбо около свещите.

След като приключите, приберете чашата и омотаните с конци свещи и се върнете вкъщи. Скрийте ги така, че никой да не ги намери. Когато разберете, че чакате дете, извадете нещата. Сложете чашата в шкаф, размотайте конците и ги намотайте на кълбо, запалете свещите, за да изгорят. След раждането на детето му изплетете нещо мъничко от конците.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
st
st
01.08.2014 14:32
Хе-хе... блажени са вярващите :)!
0
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
12.11.2012 20:57
Това много подхожда за средновековието, но за двадесет и първи век изглежда налудничаво!
0
0