Характерът според името

Характерът според името

Името до голяма степен определя характера на собственика си. Така е например с името Георги. Докато е малък, Георги страни от приятелите си, но не чак дотам, че те да го помислят за високомерен. В момента, в който усети, че връстниците му се отдръпват от него, той прави крачка към тях и бързо стопля отношенията.

Георги има много приятели, тъй като има таланта да изслушва събеседника и да пази чуждите тайни. Той има таланта да излага красиво мислите си в писмен вид. Каквото и да работи, той ще се отнесе отговорно към задълженията си.

Семейният живот с Георги е успешен. Той е целеустремен и хитър, но с жените понякога е нерешителен. Това, което не може да понася, е лъжата. Не се стреми към лидерство в семейството. Няма нищо против жена му да върти домакинството с неговите пари и дори го смята за удобство.

Иван винаги прави това, което реши, каквото и да му казват другите. Характерът му съчетава сила и нежност, добрина и леко коварство, а когато се ядоса, може да стане много яростен.

Характерът според името

Иван е много настойчив и се бори докрай за постигането на целите си. Понякога обаче се отказва точно, когато вече е пред прага на целта, защото решава, че не си струва да продължи.

Той държи много на семейството и подкрепя по всевъзможни начини роднините си. За него е пълно щастието на семейните празници, когато се събират роднини от близо и далече. Никой не може да го нарече стиснат.

Той има широк кръг от интереси, следи както политическия живот, така и футболните мачове, увлича се и от изкуство. Домът му е винаги отворен за приятели, роднини и дори за колеги, които се чувстват като вкъщи. Брак с Иван обещава спокойствие и нежни грижи.

Димитър външно прилича на майка си. Като малък често боледува. Той има неустойчива нервна система, понякога проявява капризи и има големи изисквания към близките си. С възрастта здравето му укрепва, а капризите се превръщат в инат.

Димитър е умен, изобретателен и не се страхува от много работа. Колегите ценят в него общителността и способността лесно да се справя с неуспеха. Димитър обича красивите жени и лукса и е много влюбчив. Той често сменя обекта на чувствата си, но когато има деца, става привързан към майка им. Към жена си изпитва романтична нежност.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 15
3 6
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Н.Ив.
Н.Ив.
15.05.2013 14:07
Интересно, само като прочетох за Димитър, това е най-точното описание на моя син.
За името Георги, там нещата се разминават малко.
0
0
?
?
10.05.2013 13:39
Статията трябваше да е озаглавена "Характерът на хората с имена Георги и Иван"
0
0
Мария
Мария
10.05.2013 13:13
Познавам хора с тези имена.Пълни глупости са това.
0
0
s
s
10.05.2013 13:03
Големи глупости на търкаленца !!!
0
0
ники
ники
10.05.2013 12:49
Очевидно авторката на статията има опит само с мъже с тези имена
0
0
xX JN
xX JN
26.12.2012 23:59
а името "Юлия"
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
10.11.2012 23:20
а името "Сабрина", така се казва дъщеря ми?
0
0