Характерът според името

Характерът според името

Името до голяма степен определя характера на собственика си. Така е например с името Георги. Докато е малък, Георги страни от приятелите си, но не чак дотам, че те да го помислят за високомерен. В момента, в който усети, че връстниците му се отдръпват от него, той прави крачка към тях и бързо стопля отношенията.

Георги има много приятели, тъй като има таланта да изслушва събеседника и да пази чуждите тайни. Той има таланта да излага красиво мислите си в писмен вид. Каквото и да работи, той ще се отнесе отговорно към задълженията си.

Семейният живот с Георги е успешен. Той е целеустремен и хитър, но с жените понякога е нерешителен. Това, което не може да понася, е лъжата. Не се стреми към лидерство в семейството. Няма нищо против жена му да върти домакинството с неговите пари и дори го смята за удобство.

Иван винаги прави това, което реши, каквото и да му казват другите. Характерът му съчетава сила и нежност, добрина и леко коварство, а когато се ядоса, може да стане много яростен.

Характерът според името

Иван е много настойчив и се бори докрай за постигането на целите си. Понякога обаче се отказва точно, когато вече е пред прага на целта, защото решава, че не си струва да продължи.

Той държи много на семейството и подкрепя по всевъзможни начини роднините си. За него е пълно щастието на семейните празници, когато се събират роднини от близо и далече. Никой не може да го нарече стиснат.

Той има широк кръг от интереси, следи както политическия живот, така и футболните мачове, увлича се и от изкуство. Домът му е винаги отворен за приятели, роднини и дори за колеги, които се чувстват като вкъщи. Брак с Иван обещава спокойствие и нежни грижи.

Димитър външно прилича на майка си. Като малък често боледува. Той има неустойчива нервна система, понякога проявява капризи и има големи изисквания към близките си. С възрастта здравето му укрепва, а капризите се превръщат в инат.

Димитър е умен, изобретателен и не се страхува от много работа. Колегите ценят в него общителността и способността лесно да се справя с неуспеха. Димитър обича красивите жени и лукса и е много влюбчив. Той често сменя обекта на чувствата си, но когато има деца, става привързан към майка им. Към жена си изпитва романтична нежност.

Виж повече

Рейтинг

3.2
Общо 34 гласували
5 8
4 9
3 6
2 5
1 6
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Н.Ив.
Н.Ив.
15.05.2013 14:07
Интересно, само като прочетох за Димитър, това е най-точното описание на моя син.
За името Георги, там нещата се разминават малко.
0
0
?
?
10.05.2013 13:39
Статията трябваше да е озаглавена "Характерът на хората с имена Георги и Иван"
0
0
Мария
Мария
10.05.2013 13:13
Познавам хора с тези имена.Пълни глупости са това.
0
0
s
s
10.05.2013 13:03
Големи глупости на търкаленца !!!
0
0
ники
ники
10.05.2013 12:49
Очевидно авторката на статията има опит само с мъже с тези имена
0
0
xX JN
xX JN
26.12.2012 23:59
а името "Юлия"
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
10.11.2012 23:20
а името "Сабрина", така се казва дъщеря ми?
0
0