sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на нашето подсъзнание

Силата на нашето подсъзнание

Нина НордНина Норд
Джедай
788547
Подсъзнание
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Подсъзнанието на човека има безкрайна сила. То ни вдъхновява, ръководи, възкресява в нашето съзнание всички имена, факти и сцени, които са съхранени дълбоко в паметта ни.

Подсъзнанието е онази сила, която ни подтиква да вземем правилните решения и да изберем правилната посока на мислене и действие, но ние не винаги се вслушваме в него. А подсъзнанието всъщност е онова, което сме свикнали да наричаме вътрешния ни глас.

Подсъзнанието ръководи всички жизнени процеси и функции на организма ни и знае решенията за всичките ни проблеми. Подсъзнанието няма покой и никога не почива. То винаги е на пост. То прави анализи на ситуации, пред които мислим, че сме безсилни, и ни помага да излезем от доста неприятни състояния.

Можем да се убедим в чудодейната му сила, като непосредствено преди сън му поставим определена задача. С радост ще установите, че този волеви импулс ще отприщи вътрешни сили, които ще доведат до желания резултат. На сутринта ще се събудите с решението на задачата, което не сте могли да намерите дни наред.

Ключ към тайните

Подсъзнанието е източникът на силата и мъдростта, която може да осигури достъп именно до тази сила и всемогъщество, която управлява и движи света, определя орбитата на планетите и кара слънцето да свети.

Подсъзнанието е източникът на всичките ни идеали. То без колебание изпълнява всичко, което се иска от него и приема решенията и заключенията на съзнанието изцяло като безспорни факти. И въпреки това се опитва да намери онова, което е най-добре за нас самите.

Причината за което и да е безредие и страдание в целия свят се крие очевидно в това, че хората недостатъчно добре разбират взаимодействието между съзнанието и подсъзнанието.

Докато съзнанието и подсъзнанието си взаимодействат хармонично във временно съотношение, ще ни съпътстват здраве, щастие, мир и радост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
58
43
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
19.03.2015 22:11
Хората сме различни и ако някои могат да огъват лъжици с мислите си, други не вярват в това, защото възможностите на мозъците ни са ограничени от подсъзнанието ни.
0
0
babagica
babagica
08.03.2015 23:57
Ходенето по вода е обикновена левитация, авторът за какви странности говори?
0
0
Монтайлоо
Монтайлоо
15.02.2014 19:23
Не забравяй, че и ти си част от "хората". ;) Ако някой друг го може и ти го можеш.
5
0
Кашуу-82
Кашуу-82
18.11.2012 21:39
Хората местят даже предмети със силата на подсъзнанието! Нормално е.
3
1