sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Намаляваща луна

Намаляваща луна

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Намаляваща луна
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

В периода на намаляваща Луна жизнеспособността на организма намалява и хората стават не особено активни, по-лесно се изморяват, а реакциите им са доста по-забавени, отколкото при новолуние.

През този период не е добре да започвате нищо ново и да вършите неща, които не изискват пълната ви концентрация. Когато Луната намалява, човек е склонен да взима решения по субективни подбуди.

При намаляваща Луна човек е успял да вложи всичките си сили в изпълнението на дадена задача, сега му остава само да използва ресурсите си до край и да завърши с успех започнатото.

Сега е моментът да започнете нещо ново, ако сте в състояние да го приключите до новолунието. През този период се вслушвайте повече във вътрешния си глас.

Пълнолуние

При намаляваща Луна хората внезапно започват да стават все по-раздразнителни и да се ядосват от най-малката проява на неразбиране от страна на близките им. При намаляваща Луна хората изпитват разочарование, голяма умора и съжаление за пропуснатите шансове, без да виждат изход от ситуацията.

Те са измъчвани от чувство на тревожност, тормозени са от вътрешни противоречия, както и по време на новолуние, и направо не могат да си намерят место, без да има никаква причина за това. Това им пречи да взимат адекватни решения, ако са принудени за променят нещо в живота си.

По време на намаляваща Луна изхвърлянето на токсини от организма ще бъде доста бързо и успешно. По това време човек не усеща особен глад и може цял ден да не се сети да яде, защото просто не огладнява достатъчно.

Регенерацията в организма тече много активно през този период, затова раните по-бързо заздравяват. През периода на намаляваща Луна е добре да се видите с близки приятели, защото те имат нужда от приятелско рамо точно толкова, колкото и вие, тъй като и те са изложени на влиянието на Луната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати