Кои предмети в дома гонят късмета

Счупени чинии

Домът е проекция на душата на човека. Всичко, което се намира в дома ви, по някакъв начин е свързано с вашето подсъзнание, желанията ви и вашето бъдеще.

Не всеки предмет в дома ви може да ви бъде полезен. Добре е да направите инвентаризация на жилището си и без съжаление да се отървете от онези предмети, които задръстват енергийните потоци в дома ви и гонят далече късмет от вас.

Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не приличат на това, което са били в моментите на тяхното купуване.

Когато обувките ви са стъпкани до невъзможност или са разпокъсани и десетина пъти сте ги носили на обущар, вече е дошло времето да се сбогувате с тях.

Когато домът ви е превърнат в склад за стари дрехи и обувки, с които не се разделяте, само защото ви е жал да ги хвърлите, домът ви привлича негативна енергия и не е нужно да се учудвате, ако постоянно се карате с близките си без повод и не ви върви.

Не е необходимо да изпадате в крайност и да изхвърлите всичките си стари дрехи и обувки, но все пак не трябва и да задръствате дома си с тях.

Разхвърляна стая

Счупените чаши и чинии, както и тенджерите със счупени дръжки е добре да се изхвърлят, а не да се оставят в кухненските шкафове с години.

Недейте да спестявате от нови чинии, още повече, че има много евтини варианти. Счупените чинии, в които се храните всеки ден, ви зареждат с лоша енергия.

Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, също не е необходимо да стоят в дома ви, тъй като привличат негативна енергия.

Върнете снимката на този човек или я накъсайте на малки парченца и я хвърлете. Можете също така да я изгорите, за да не използва някой парченцата с цел да навреди на този човек, въпреки че сте се скарали с него.

Непотребните изпочупени статуетки, които събират прах, също трябва да бъдат изхвърлени, тъй като привличат лоша енергия.

Виж повече

Рейтинг

5 26
4 25
3 12
2 11
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Портокалката
Портокалката
25.12.2015 02:06
Абсолютно вярно! Родителите ми цял живот трупат вещи "за да има" и в момента 100 кв.м апартамент прилича на склад. Няма място за една купчина дрехи да прибера като им отида на гости. Постоянно се карат и се дърпат за глупости като малки деца. Подарих им наскоро нова прахосмукачка. След месец отидох да ги видя, детето разпиля пакет със захар и ченето ми увисна когато майка ми извади старата руска прахосмукачка, която прилича на космическа ракета за да почисти. На въпроса "защо не използваш новата, гаранцията и тече" отговора беше "работи си, другата ще я ползвам като се счупи тази". Нищо че бръмчи като дъскорезница, не смуче и тежи 30 кг.... И така... под леглото татко е складирал 3-4 чифта нови войнишки кубинки... да има...на тавана е пълно с порцеланови сервизи да има... ужас е...
3
2
ани
ани
18.01.2015 13:59
Баси глупостите
15
1
ццц
ццц
23.02.2014 11:34
Предполагам, че ако имате много стари и скъсани дрехи и обувки явно нямате и достатъчно средства за нови.Може би от там идва и лошата енергия и нещастие...... :)
65
3
Зори
Зори
12.02.2014 08:01
Какво ли ще кажат онези стари фамилии, които пазят предмети, дрехи и обувки от векове ? И благодарение на такова съхранение има и музеи по целия свят !
Само в България важи правилото разруши старото и винаги започвай от нулата.
56
10
Елена
Елена
11.12.2013 14:45
Започвам да изхвърлям!
25
7
недялка николова
недялка николова
25.11.2013 16:59
много вярно ,трябва да чистим ежедневно лошата енергия около нас.
18
4
bbu
bbu
06.11.2013 23:00
Леле, очевидно нямам нищо излишно... като да те повярваш.. и пак не ми стига пространството
8
1
vilsan
vilsan
01.10.2013 18:08
Още сега започвам да изхвърлям всичко старо
8
5