Любовен живот според зодията

Зодиакален тандем

Смята се, че всеки човек търси идеалната половинка. Тя се определя от зодиакалния тандем, който гарантира прекрасен любовен живот.

Съществуват четири съчетания на зодиакалните знаци, при които любовната връзка е хармонична и още четири – при които тя е сравнително хармонична.

Ако двамата партньори са родени под един и същи знак, това е съюз на родствени души, които имат сравнително еднакво съзнание и подсъзнание.

Ако партньорите са от една зодия, но са родени през различни години, ще има малко търкания, но като цяло връзката е перфектна.

Зодиакалният кръг е разделен на 12 части. Перфектна любовна връзка може да имате с човек, който е трети поред знак след вашия по часовниковата стрелка на кръга. Например вие сте Телец, а партньорът е Лъв. При конфигурацията, в която сте с партньор три знака след вашия, връзката е идеална, но вие трябва да поемете грижата за любимия човек, който понякога ще се държи като глезено дете.

Хармония в брака има и ако ви разделят девет знака – например вие сте зодия Риби, а партньорът ви е Стрелец. Тук ролите се сменят – вашият партньор ще направи всичко, което по искате и ще е готов на всевъзможни жертви, само и само да ви разглези още повече.

Хармонична е връзката, ако сте с партньор, с когото ви делят шест знака. Например вие сте Близнаци, а партньорът ви е Стрелец. Характерите не са от един тип, но взаимно се допълват.

Любовен живот

Четирите зодиакални съчетания са гаранция за добра любовна връзка. Така например, ако сте зодия Овен, ще е перфектна връзката ви с Овен, Рак, Везни и Козирог .

Ако харесвате светския живот повече от семейния бит, връзката ви няма да е толкова хармонична, но ще е доста добра. В такъв случай изберете четвъртия знак след вашия – ако сте Риби, много добра връзка ще имате с Рак.

Ако сте нарцис по природа, изберете партньор, който е пети знак след вашия – например ако сте Козирог, изберете Близнаци. Продължителна ще е любовната връзка, която се основава само на плътски страсти – тогава изберете седмия знак след вашия – ако сте Дева, изберете Овен.

Ако искате нежни отношения, изберете десетия знак след вашия – например за Рибите е подходящ в това отношение Козирогът.

Рейтинг

5 11
4 14
3 12
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Oven
Oven
29.10.2015 21:42
Аз като Овен, мога да споделя, че качество на секса с Рак е несравнимо. А това е достатъчна причина да се получи трайна връзка. Стрелецът е много ок, но жена Стрелец ми идва малко по- активна от необходимото. Начина по който жената Рак се оставя да бъде обладана, а и самата и визия влудяват Овена. С Лъв и Козирог не се получава, също и с Водолей. Девите също са много ок в случая. Но мистиката на водните знаци кара Овена да налита и в сексуално отношение се получават чудеса. Поне опита ми това показва.
7
3
Monny Monsterr
Monny Monsterr
01.04.2014 23:35
Това, че го пише тук не значи, че е задължително за всички. Нали знаете, че всеки е индивидуален. За мен лично е вярно и е доста точно нааписано.
9
1
Генка
Генка
23.03.2014 19:09
Пълни глупости. Три знака и девет знака след твоя попадат в квадратура, което са възможно най-трудните връзки!!!
14
4
veso
veso
20.02.2014 01:18
Хора намерете си работа, това тук е с цел пари!
11
2
райна
райна
30.01.2014 08:55
няма нищо вярно в това! Пълни глупости
8
2
gg
gg
06.11.2013 00:08
Да бе! Третия, петия, десетия... Излиза, че със всички зодии има съвместимост..
6
1
батенце
батенце
26.10.2013 16:19
как може в 21-и век още да има хора да вярват на зодии и хороскопи и подобни простотии..
4
11
:))
:))
20.12.2013 02:50
хората не трябва да говорят за неща,които не разбират..порови се малко и ще разбереш,че всичко е математика
11
5
Миглена
Миглена
10.10.2013 11:31
Посочили сте знаците в квадратури и опозиции, точно обратното ,те не би трябвало да се разбират хармонично.Ако това все пак е така,то това е по друг признак.
1
2