Какъв е мъжът със сини очи

Мъж със сини очи

Мъжът със сини очи мисли, че той е най-красивото същество, което някога се е раждало. Това често се дължи и на факта, че постоянно получава комплименти за цвета на очите си.

Мъжът със сини очи е със силен характер, но е напълно непредвидим. Неговите действия винаги са изненада за половинката му, независимо от колко време са заедно.

Импулсивността на мъжете със сини очи често им донася много проблеми, но те успяват лесно да се справят с тях, което отчасти се дължи и на техния чар.

Синеокият мъж е романтик, той е емоционален и със силно изявена сексуалност. Мъжът със сини очи е истински ловец, той обича жени, които са харесвани от много мъже, но избират него. Тогава той се чувства истински победител.

Изневяра

Но мъжът със сини очи рядко може да се нарече верен любовник. Той намира удоволствие само в разнообразието и да бъде само с една жена е възможно, но ако има няколко паралелни връзки.

Когато трябва да избира между новата си любов и сериозната си връзка, той дава заден ход и се връща при съпругата или приятелката, която от години го търпи въпреки изневерите му.

Синеокият мъж има нужда от майчински грижи, той обича да бъде глезен, но си иска свободата. Той обаче е много ревнив и ако за него изневяра е съвсем обичайна, то изневерят ли му, се обижда и дори може да се стигне до край на връзката.

Основният недостатък на мъжа със сини очи е неговото високомерие и надменност. Той е доста конфликтна личност, обича да спори и не винаги е в състояние да разбере чуждия проблем.

Мъжете със сини очи са злопаметни, трудно забравят нанесените им обиди и се опитват да отмъстят при първа възможност. Те не се трогват от женски сълзи, това може само да ги ядоса.

Мъжът със сини очи е сантиментален, но когато се налага, се проявява като човек, който не може да бъде манипулиран по никакъв начин, и най-малко от жена.

Виж повече

Рейтинг

5 11
4 8
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
анонимен
анонимен
21.03.2013 22:32
Всичко това отговаря напълно за мен, но съм с кафяви очи... :)
8
4
Коста
Коста
21.03.2013 19:45
Ама чакай,само за сините му очи ли говорим или за цялата конфигурация допълнена от сините му очи ? Апропо-аз съм с кафяви и нямам никакви проблеми със социализацията,така че синьото око не е единствения фактор.
4
3
а
а
07.10.2012 00:46
Ех,че това описание важи за 90% от мъжете като цяло:)
5
3
силвия
силвия
30.06.2014 13:00
аз харесвам мъже със сини очи като небето нежни защто мъжети красиви очи имат голямо желание
15
4