Каква е жената със сини очи

Сини очи

Жените със сини очи са творчески натури и общоприетите рамки не са никаква спънка за тях. За синеоката жена светът е просто поле за осъществяване на нейните желания, колкото и безумни да са те.

Жената със сини очи очаква всички да са във възторг от нейната визия и от нейния интелект. Тя просто не може да живее без комплименти и ако не ги получи, намира всевъзможни начини, за да накара хората да й ги казват.

Жената със сини очи смята, че винаги е права. Чуждото мнение не е важно за нея и тя изобщо не го зачита. Но при това твърди постоянно, че за нея чуждото мнение е закон и тя винаги се съобразява с останалите. Което изобщо не е така, но тя мисли, че никой не го разбира.

Когато спорите със синеока жена, трябва предварително да сте се примирили с фиаското си. Дори да сте сигурни, че сте прави, по някое време ще се съгласите със синеоката жена, за да я успокоите, защото когато тя е права, е щастлива.

Синеоките жени приличат по поведение на деца – те искат всичко и веднага и се сърдят, ако не получат това, което искат. За тях подаръците са много важни, както и празниците, и този, който игнорира техните капризи, е нежелан спътник в живота им.

Жената със сини очи е лидер по рождение. В голяма компания тя прави всичко възможно да привлече вниманието само към себе си и да стане център на вниманието.

Ухажването на мъжете е необходимост за жената със сини очи. Тя може изобщо да не харесва този мъж, но за нея е въпрос на чест да има много ухажори, които да отблъсква.

Синеоките жени са импулсивни и често взимат погрешни решения. Случва се когато сключват брак да действат, водени от чувствата, но като цяло са донякъде пресметливи. Често те се вслушват не в чувствата, а в логиката, и действат така, както е по-изгодно за самите тях.

Когато ядосате жена със сини очи, се изправяте пред разярена тигрица. Тя е в състояние да направи неща, за които след това ще съжалява, но в момент на ярост тя е неуправляема.

Виж повече

Рейтинг

5 11
4 11
3 4
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
04.09.2014 19:59
50 на 50.. но нали знаете, че винаги има малко истина, но също така винаги има и изключения.
1
0
къде са те?
къде са те?
19.08.2014 14:22
Блудните очи имат въздействие в мъжа в зависимост от неговата фауна и здравословно състояние. Тя иска да има това въздействие, значи е вредна. За тези, които имат тяло, Лорче, са измислили порно и киномашините. Бих ѝ сложил едно червено стопче отзад, но аз съм дизайнер и мога да си го позволя.
1
1
Лора
Лора
12.04.2014 18:43
абсолютно вярно :)
2
2
Els
Els
17.03.2014 11:04
Точно така е.
5
104
mmm
mmm
13.08.2013 11:46
Ммммм, не знам но тая на снимката определено ще я изям цялата с парцалите.
3
3
Simona
Simona
02.08.2013 12:22
Аз съм със сини очи и според мен има някой верни неща специално за мен,но не съм съгласна,че на някои места ни изкарват като кифла,която иска да е център на света :))
1
0
кикче
кикче
21.07.2013 17:29
Дрън дрън ярини. По голяма глупост не бях чела
17
0
Emil Filipov
Emil Filipov
18.05.2013 11:17
Излиза, че сте супер тъпите кифли - без извинение... Не виждам разлика между написаната статия и характеристиката на една махална и глупава мадама, която се мисли за център на вселената. Истината е, че планините й и дупките й привличат повече внимание от самата нея в днешното общество
3
13