Най-депресиращите дни в годината

депресия

Не петък, 13, а понеделник, 27 е наистина най-нещастният ден в годината. Когато двадесет и седми се падне в понеделник, се случват най-много неприятности, произшествия и травми.

Хората като цяло не обичат понеделниците, защото те са началото на трудната и досадна работна седмица. Количеството на инфаркти и инсулти е най-голямо в понеделник. В понеделник са регистрирани най-много смъртни случаи от сърдечно-съдови заболявания.

В понеделник сутрин много хора са с високо кръвно, което често води не само до лошо здравословно състояние, но дори до смърт. В понеделник има най-много извършени самоубийства.

Често отчаяните хора, които са неуравновесени психически, не могат да понесат мисълта, че започва още една седмица, която ще е също толкова безнадеждна и нещастна, колкото и предишните.

скандали и сълзи

А ако всеки понеделник е предизвикателство, то последният понеделник на януари е най-депресиращият и натъжаващият ден. В този ден много хора усещат, че всичко им е омръзнало и не виждат надежда нещата да се оправят, ако са закъсали финансово или имат неприятности в работа или в любовта.

Най-опасният ден за влюбените и за семейните двойки е 30 август. Това е денят, в който всички фактори, които могат да доведат до големи скандали, се изострят и достигат до максимално напрежение.

Това често води не само до скарване, но може да доведе и до раздяла завинаги. На 30 август семейните двойки и влюбените подсъзнателно усещат, че лятото приключва.

И точно на този ден започват безсмислените спорове и скандали, които възникват заради неосъзнаното съжаление за приключващото вече лято. Но те могат да се отразят много лошо на отношенията между влюбените.

Много често повод за скандалите стават финансови проблеми, най-вече след отпуска, защото изведнъж някой от двамата решава, че са изхарчени пари за безсмислени неща по време на отпуската.

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Поли
Поли
11.01.2014 17:58
нали беше петък 13 сега понеделник 27
0
0