Били ли сме с близките си в предишни прераждания

Прераждане

Понякога се случва да се запознаете с човек и след пет минути да имате чувството, че се познавате от много години. Случва се дори да казвате едновременно думи и цели фрази и да знаете странни подробности един за друг.

Това се обяснява с връзките ви в предишни прераждания. На мъжете и жените, които някога са имали любовна връзка, в този живот се дава възможност да изчистят някогашните си нерешени емоции – ревност, гняв, вина, страх, зависимост.

Някога тези емоции не са могли да бъдат овладени и затова в този живот определени мъже и жени се привличат силно един към друг, без да имат обяснение за това.

Целта на новата им среща е да предоставят един на друг възможност да решат въпроси, които не са били уредени помежду им. Това се случва обикновено, като старата ситуация се пресъздава отново.

Когато се срещнат отново, кармичните партньори имат потребност да се сближат и когато това стане, повтарят старите си емоционални роли. Те трябва да се срещнат със старата ситуация и да се справят с нея по най-мъдрия начин.

Много често това се оказва раздяла, при която и двамата си остават приятели. Това е най-доброто решение, тъй като при нерешени в този живот отношения двамата ще се срещат отново и отново, докато въпросът не бъде уреден.

Предишни животи

Затова, ако след като сте били магически привлечени от някой, когото не сте познавали доскоро, и след това се окаже, че трябва да се разделите, направете го.

Пуснете човека да си отиде от вас и така ще запазите приятелството му. Ако устройвате сцени на ревност и не го пускате, ще трябва наново да изплащате кармичния си дълг към него в следващия си живот.

С приятелите и роднините всичко стои по същия начин – в предишни животи сте били близки с тях и сега отново сте заедно, но под друга форма. Напълно е възможно преди сестра ви да ви е била майка, а баща ви – ваш син.

През този живот вие трябва да изплатите кармичния си дълг към тях, а те към вас и да изчистите всички неприятни сблъсъци, които сте имали някога в предишните прераждания.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 4
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Рея
Рея
13.12.2014 00:26
Дечица, четете древните философи и мъдреци:

"Животът е сънят на будния." - будистка мъдрост.

"Бог е дяволът, земята е адът, хората са хипнотизирани ангели." - Карпократ - гръцки мистик.

"Душите ни… са съществували и по-рано, преди да приемат човешки вид, съществували са без тела и са имали разум.
След смъртта душата ни съществува също тъй, както и преди да се родим.
Живите се раждат от мъртвите не по-малко, отколкото мъртвите стават мъртви от живите ." - Платон /Федон/

"Тялото е тленно – то не е вечно, то може да се възпроизвежда многократно и по различен начин - живот вдъхва, обаче, само Духът." - Залмоксис - тракийски лечител
1
0
Анита
Анита
28.10.2013 22:32
когато баба ми почина аз имах страшно силна връзка с нея....и всеки Божи ден аз си я сънувах и ми казваше всичко какво ще се случи от какво да се пазя и всичко останало.. това цели 8 години всеки Божи ден...беше декември месец 2011 година когато ми каза в съня си че вече не и се стой сама и иска да се прибере в нас и че другия месец ще си идва...януари месец аз разбрах че съм бременна.. после я сънувах както по старо му пак ми даваше настъвления и всичко.(но аз като жена никога не съм искала да имам момиче винаги съм искала да имам момче... баба ми беше родена на дата 6-ти.. почина на дата 19 същия месец а аз родих момченце на 18 ден преди да струваме 8 години... като няколко дена преди да родя баба ми каза..още малко остана и пак ще сме заедно.. повече тук няма да се срещаме... и от както аз родих сина си... аз баба си така и повече не я сънувах... както ми каза... явно има нещо вярно в тези неща ...
14
0
мерил
мерил
28.10.2013 21:22
така ми се иска да разбера коя съм била, от къде идвам и каква ми е мисията! Моля ви помогнете с инфо какво да прочета или да направя?
5
0
Рози
Рози
14.08.2013 00:15
Аз знам моето предишно прераждане.Била съм една известна английска писателка.Нейното и моето лице са еднакви.Бащите ни имат еднакви професии.Книгите , които прочетох от нея са с моите сегашни разбирания за живота.Тя се е самоубила , като се е удавила. Аз имам алергия на носоглътката и все имам чувство , че там имам някакъв воден секрет.Мога да плувам , но не обичам да си потапям главата във водата.
13
0
ооп
ооп
23.01.2014 02:32
а по тази логика би трябвало и на същото мястода се прероди
0
3
Лорейн
Лорейн
15.06.2013 08:41
Моята баба, когато почина всички я сънуваха и вуйна ми разказа как я сънувала: Била жива и здрава и я питала как така си при нас, нали почина?
Баба отговорила, че си е при мен.
Вуйна се учудила: как така?
Баба само казала: Ще видите, аз съм си при внучката.
20 дни след това забременях от приятеля ми (без планове).
Значи преди 40– ия ден от смъртта й, аз забременях?
Сега имам дъщеричка :)
Не знам дали защото й дължа нещо, но всъщност тя ме отгледа!
3
1
куче
куче
01.11.2012 20:36
а когато чужди хора разделят близнаци в този живот ,близнаците в предишния живот пак ли са били разделени
0
0
madridkata
madridkata
02.10.2012 14:46
Мисля ,че има доза истина във всичко това.Може да се постараеме да не сме егоистични към близките до нас хора.
3
0
Десислава
Десислава
01.10.2012 14:42
Иска ми се да вярвам,че има такова нещо прераждане.Даже съм купувала книги на тази тематика,докато ги чета вярвам ,че е така,оставя ли книгата обаче пак ме налягат съмнения.Дали всичко не е за да приемаме с по-малко страх наближаващата смърт?
8
0
Аз съм това което съм!
Аз съм това което съм!
26.03.2014 15:15
Здравей :) искам само да ти кажа ,че след като оставиш книгато и започват съмнения е част от нашата дуалност тук на Земята.Много път има да се извърви и много да се ровиш навътре в себе си за да се пребориш с дуалноста и да започнеш истински да вярваш и да знаеш коя си в действителност! Но чувството на себепознание е страхотно! Пожелавам ти успех ако решиш да поемеш по пъте към дома ! :)
4
0