sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Разкази на хора в клинична смърт

Разкази на хора в клинична смърт

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Бродещи души
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Никой не знае какво се случва след смъртта. Но завесата на незнанието се открехва благодарение на разказите на хора, преживели клинична смърт. Феноменът на клиничната смърт трае около пет-шест минути, защото след това вече няма начин човек да бъде върнат към живота.

Всички физиологични функции на организма спират. Обикновено хората, преживели клинична смърт, разказват как са чули, че лекарите са ги обявили за мъртви.

Следва излизане на душа от тяло и човек има чувството, че се носи с огромна скорост в тунел, в края на който се вижда светлина. Животът му минава като на кинолента пред неговите очи, той се среща с мъртви роднини и приятели. Това е общото в разказите на всички хора, които са се върнали от онзи свят.

Някои от хората виждат картини, свързани с ужаси и страх. Американецът Томас Уелч бил обявен за мъртъв след инцидент при рязане на дървета. След като бил обявен за мъртъв, той започнал да диша и след пълното си излекуване разказал интересни подробности.

„Срещнах се с мои приятели, които бяха починали. Изпитвах срам за обидите, които им бях нанесъл. Искаше ми се да им се извиня по някакъв начин, но тогава видях човек, който вървеше към мен и светеше. Лицето му почти не се виждаше, беше озарено от светлина, но след като приближи, видях, че очите му излъчват само добрина. След това сякаш някой ме издърпа от това място и тогава съм започнал отново да дишам”, разказва той.

мистериозен тъмен тунел

Кенет Хейгинс преминал през изпитанието на клиничната смърт, когато бил на около двадесет години. Както си лежал в дома си, сърцето му спряло и той усетил, че излиза от тялото си.

„Летях и стигнах до дълбока пропаст. Полетях към дъното й и тогава усетих присъствието на някакво кълбо от светлина, което ме водеше. Тогава чух глас, който накара всичко да трепти, и изведнъж видях стаята, в която лежеше тялото ми. Аз влязох в него така, както човек обува панталона си. Видях баба ми, която плачеше до мен и каза: „Миличък, помислих, че си мъртъв! ”

Американката Бети Смит паднала отвисоко и едва оживяла, но изкарала няколко минути в клинична смърт. „Носех се в тунел, и до мен летяха някакви светли същества, които ми вдъхваха сигурност. След това всичко се озари от ярка светлина и излязох на една прекрасна поляна.

Там бяха баба ми и дядо ми, починалите ми приятели и дори любимата ми котка, която имах като малка. Чувствах се щастлива, исках да остана завинаги с тях, когато усетих, че нещо ме дърпа обратно към тунела. Съпротивлявах се с всички сили, но въпреки това след секунди усетих, че вече няма как да се върна на онова чудесно място”.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
510
46
35
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
!
!
10.10.2013 17:29
не знам дали бе сън или какво се случва просто докато спях си усетих изтудяване на тялото и здурвяване и си помислих ооо не отново след това полетях над себеси неможе да се помръдна но видях как спя на леглото и мислех няма да се върна в тялото си но успях и когато се върнах се събудих и бях много студен и явно не е било за първи път и не бе за последен и дори бях и някакво бяло пространство и само една врата има от която се показа умрялата ми баба извика ме но незнам какво ме върна !
3
1
.
.
10.10.2013 17:15
наркотици
1
8
сиси
сиси
27.09.2013 13:51
съществува
4
0
Мария
Мария
21.07.2013 18:17
майка ми е била в тунела,казва че светлината много я привличала и не искала да се върне/аз я попитах защо се върна при нас/,а тя ми отговори,че не е искала някой друг я върнал/електрошока/Сега все казва че не я е страх от смъртта.
5
0
Цвети
Цвети
21.07.2013 14:44
Като малка боледувах много от ангина.Вдигах висока температура и влизах в болница на антибиотик.В един такъв момент преди да вляза в болница но с висока температура имах сън - в този си сън аз видях тунела с бялата му светлина в края.Днес съм на 53 ,но все още го помня тоя сън,явно съм била с много висока температура.Става въпрос до 7-8 годишна възраст.
3
0
az li
az li
21.07.2013 14:19
"Очи"? "Видях"? "Поляна"? Това са материални неща, очи има физическото тяло... Освен това има доказване, че нещо се случва с мозъка в този момент и за това си "мисли", че "вижда" тези неща...
0
5
тони
тони
21.07.2013 09:42
Ха ,ха ,ха ,просто се заливам от смях.............!
0
8
мариана
мариана
20.07.2013 18:29
Анжел, с такива неща не се прави сделка, нито може да се правят пари.
4
2