Пречистване на дома с огън и вода

Пречистване с огън

За да изчистите дома си от всякаква негативна енергия, съществуват проверени методи. Добре е да приложите някой от тях, ако в дома ви постоянно всички се карат помежду си и цари напрежение.

Ритуалът трябва да се прави преди пълнолуние, до дванадесет часа на обяд. Водата за ритуала трябва да е взета от извор или кладенец преди изгрев слънце. Над водата трябва да направите кръст с щипка сол в ръка.

После още един кръст – със запалена клечка кибрит в ръка, и да хвърлите клечката във водата. Трети кръст се прави със светена вода, която се добавя към изворната или кладенчовата.

Над водата кажете три пъти: „Гоня всичко лошо от този дом с помощта на огън и вода”. С тази вода напръскайте цялата къща и особено ъглите.

След като напръскате навсякъде, запалете църковна свещ и обиколете цялата къща с нея. Направете по един кръг със свещта около всяко легло.

Чист дом

Водата, която ви остане, се използва за измиване на пода в жилището. Мие се с нов парцал по посока към външната врата. След това парцалът се изхвърля.

След като приключите с ритуала, отидете на църква, запалете свещ за близките си и една – за враговете си.

Изворна вода

Ако усещате, че обстановката в дома ви става все по-нетърпима, почистете жилището основно. Ъглите не трябва да са затрупани с купища предмети, а да са свободни. Измийте всички стъкла и огледала, те са проводник на положителната енергия.

Изхвърлете всичко, което не използвате и сигурно няма да използвате през близките години. Дрехите, които са за пране, трябва да са в специален затворен кош, а не открити, защото привличат негативната енергия.

Почистете вратите, като използвате няколко капки светена вода, добавени към водата за чистене. След като почистите добре навсякъде, обиколете къщата с църковна свещ в ръка, а след това напръскайте ъглите със светена вода.

За да неутрализирате негативните потоци енергия, поставете в коридора малък съд с чист пясък. В него поставете църковна свещ и веднъж седмично я палете за минута. Пясъкът трябва да е открит, за да неутрализира отрицателната енергия.

Рейтинг

5 10
4 6
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Невена
Невена
13.07.2014 22:16
Не разбрах като се направи кръст със сол в ръката солта после хвърляли се във водата?
3
2
Зоя
Зоя
13.07.2014 15:40
"Водата за ритуала трябва да е взета от извор или кладенец преди изгрев слънце." Това е невъзможно в големите градове! От къде преди изгрев слънце да си набавя в София, такава вода, а??? Пълни глупости, това от баба Ви от село ли го научихте или си го измислихте?
7
4
Веселина
Веселина
31.12.2014 13:02
Стига да решиш има от къде да си напълниш изворна вода и то във София знам за една вода в Бояна изворна е, казват че е светена вода ,защото минава през сребърни жилки и е лековита ,за пиене е перфектна, всеки който го интересува може сам да прочете в нета за нея и да я изпробва.
7
2
Ина
Ина
03.10.2012 14:54
Е, не можахте ли да намерите нещо по-сложно? Достатъчно е човек да е донякъде запознат с фън-шуй, за да знае, че чистият и подреден дом привлича хубава енергия и паленето на свещ понякога е полезно, също и ръсенето със светена вода. това е, но няма да е достатъчно, ако душата ни не е чиста - тогава да не се чудим защо ни се случва това или онова - за всичко си има причина.
30
0