Магически отвари срещу депресия и безпокойство

Депресия

За да се отървете от депресията и чувството за безпокойство, ще ви помогне специална магическа отвара. Тя се прави от жълт кантарион и маточина в равни части.

Билки, които най-добре е да бъдат събрани от вашите собствени ръце, се накисват във вода от извор, като съотношението е една чаена лъжичка смес от билките на една чаша вода. Билките престояват цяла нощ и на сутринта се кипват за три минути.

След като отварата от билки се охлади и прецеди, тя се пие по една чаена чаша три пъти дневно преди хранене. Отварата се пие седем дни, след това се прави почивка от четиринадесет дни, следват още седем дни пиене на отварата. Така може да се направят пет курса с пет почивки.

Магически отвари

Преди да започнете да пиете първата отвара, трябва да изхвърлите старата си четка за зъби и стария си гребен. Сутринта, преди да изпиете отварата, не се поглеждайте в огледало. Можете да го направите едва след като изпиете отварата и хапнете. Ако не закусвате, изпийте отварата преди сутрешното си кафе.

Отчаяние

По време на седмицата, в която пиете отварата от билки, не може да ядете друго месо освен пилешко. Не се допуска пиенето на прясно мляко и на алкохол в дните, когато пиете специалната отвара. По време на двуседмичната почивка няма забрана за храни.

През седмиците, в които пиете отварата, всяка вечер взимайте вана с добавка от отвара от салвия. Престоят във ваната трябва да е двадесет минути.

Сресвайте косата си само с дървен гребен или с четка от животинска четина. Това ще ви подейства успокояващо и по-лесно ще излезете от омагьосания кръг, в който ви вкарва депресивното състояние. Още след първата седмица пиене на отвара и ресане с гребен от естествени материали ще усетите голяма промяна.

Препоръчва се веднъж на три месеца да се прави едноседмичен курс на пиене на магическата отвара, дори да не сте в депресия, а за предпазване от нея.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 8
3 6
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня
Ваня
28.12.2014 13:59
Първо трябва да се установи причината за депресията и да се отстрани (задължително - има ли причина - има депресия). Следващите съвети в статията, няма да ги коментирам (особено пилешкото което е бъкано с хормони и др. не чак толкова полезни вещества). Колкото до гребените - това са си вече съвсем "бабешки" неща.
1
0
Вики
Вики
13.04.2013 11:41
Не става,опитвана многократно и накрая психолога и психиатъра-казано от собствен опит!
1
0