Как се прави слънчева вода и за какво е полезна

Слънчева вода

Обикновената вода се превръща в структурирана и е много по-полезна, ако я заредите със слънчева енергия. Добре е обаче да зареждате вода, която е от река или ако е от чешма, преди това я пречистете с филтър.

За да направите слънчева вода, налейте я в стъклен съд и го оставете под слънчевите лъчи. Оставете я в продължение на три часа, след което тя ще е заредена с енергията ян. Тази вода е много полезна за помещения, в които хората непрекъснато се карат, както и за стаи, където някой е боледувал.

Ако в момента няма ярко слънце, има и друг начин за зареждане на водата с енергията му. Затворете очите си и си представете, че водата в стъкления съд се пълни с искрящи лъчи слънчева светлина.

Луна

Продължавайте да си го представяте, докато не усетите, че слънчевата енергия буквално прелива през ръба на стъкления съд, а водата в него е като светеща. Пийте от тази вода на големи глътки, като си представяте, че енергията на слънцето пълни тялото ви с любов, здраве, радост, красота и младост. Мислено благодарете водата, заредена с енергията на слънцето.

Можете да заредите стъклен съд с вода с лунна енергия – ин, която омекотява енергията в помещение, където са се проявявали негативни енергии – на гняв и злоба. За да заредите водата, просто оставете стъклен съд на терасата, за за попие лунните лъчи. Лунната вода е много подходяща за пиене преди сън, а съд с нея може да стои в спалнята, за да настрои организма за сънища без кошмари.

Лунната вода е подходяща за подмладяващи ванни. В пълнолуние, когато енергията на Луната е много силна, оставете една чаша с вода на терасата и пуснете в чашата сребърен пръстен. Сутринта добавете лунната вода във водата във ваната и докато сте в нея, си представяйте, как ставате по-млади и по-красиви.

Добре е да се пие слънчева и лунна вода сутрин на гладно и вечер преди лягане, както и половин час преди хранене и два часа след хранене.

Пиене на вода

Слънчевата и лунната вода помагат и за по-бързо оздравяване. Водата трябва да се изпие от болния или да се остави в съд под леглото му за една нощ. По време на зареждане със слънчева или лунна енергия водата не трябва да се намира близо до телевизор, компютър, телефон или битови електроуреди.

Много е полезна синята слънчева вода. Намерете синя бутилка и в нея налейте чиста вода. Затворете бутилката с коркова тапа или с хартия, но не и с метална запушалка.

Водата се оставя за един час под слънчевите лъчи и е готова за използване. Тя може да се пие, с нея се поливат цветя и се поят домашни любимци, мие се лицето, чисти се помещението, за да изчезне лошата енергия, мият се плодове и зеленчуци. Под слънчевите лъчи и синьото стъкло водата става силно структурирана и пречиства от негативна енергия.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Дари
Дари
09.07.2014 18:39
Много полезна информация!Ще я прилага още довечера.Благодаря.
4
0
Марийка
Марийка
18.07.2015 11:40
Когато децата ми бяха малки, всеки слънчев ден през лятото ги обливах със сънчева вода на обяд преди сън. Сега вече съм на 61 години и отскоро в пенсия, но започнах да си затоплям слънчева вода на терасата и се обливам с нея привечер. Много приятна лятна бяня. Препоръчвам го на всички - това е здраве.
0
0
Красимира
Красимира
27.09.2012 21:02
Опитах и слънчева и лунна вода...Дори вкусът се променя...Използвах пълнолунието и топлите, прекрасни слънчеви лъчи на Хелиос...Направете го и вие !
11
0
хажтаг
хажтаг
30.05.2014 12:27
пробвах не действа, няма смисъл да опитвате тия "знахарски" фантасмагории ..... вярвайте малко в науката, не в приказките
0
9
мишо
мишо
26.09.2012 17:18
няма нищо по-полезно от слънчевата енергия. А слънчевата вода е еликсир, за къпане и пиене. Не случайно нашите баби са ни къпали със слънчева вода. Ако го няма Слънцето и нас няма да ни има...
29
0