sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на Стрелците

Характер на Стрелците

Характер на Стрелците

Стрелците имат положителна перспектива за живота, те са енергични, гъвкави, предприемчиви и с желание да разширят своя опит извън физическите измерения. Те се радват на пътуването и проучването на света, още повече, тъй като техните умове са постоянно отворени към нови измерения на мисълта те са доста прогресивни личности. Те са основно амбициозни и оптимистично настроени личности и продължават да бъдат такива, дори и когато техните надежди са осуетени. Тяхната силно идеалистична природа също може да страда много от разочарования, без да бъдат засегнати пряко от тях. Те са почтени, честни, надеждни, щедри и искрени, със силно чувство за справедливост. Те обикновено са на страната на аутсайдера в обществото, те ще се борят за всичко в което те вярват и са готови да бъдат непокорни. Те балансират лоялността с независимост.

Стрелците обикновено са скромни и често са религиозни, със силно чувство за морал, въпреки че те са склонни да прекрачват етичните кодекси. Те имат не само дълбоки, а също така и широко вариращи умове, оборудвани с далновидност и добра преценка, и те могат да бъдат остроумни оратори. Те обичат да инициират нови проекти (те се проявяват, като отлични изследователи) и имат желание да развиват концепции, които са нови за тях. Стрелците мислят бързо, интуитивни са и често оригинални, но са по-добри, когато работят с колеги, които допълват техните собствени характери. Те са със силна воля и добра организация, комбинация, която им дава възможността да донесат на всеки проект успех и успешен край. Тяхната щедрост може да се балансира от тяхната изключителна грижа.

Стрелците са пламенни, искрени и ясени в любовта, обикновено са конвенционални в контрола на сексуалната си природа. Ако техните бракове са успешни, те ще бъдат верни съпрузи и снизходителни родители. Те често са изправени пред избор в кариерата си, за да поемат живота си за сметка на любовта на своя съпруг и семейството си. С другите лични взаимоотношения, те рядко са надеждни. Те обаче може да бъдат импулсивно ядосани, но за сметка на това знаят как да бъдат прями и точно какви изрази да използват за да наранят своите противници. От друга страна те са великодушни и прощават лесно, много отговорни са когато се грижат за възрастните хора в семейството.

Стрелците успяват в широк кръг от професии. Те са естествени учители и философи с талант за разясняване на моралните принципи и закони, които изграждат вселената. Това им помага да бъдат успешни духовници от една страна и учени, от друга. Правото и политиката им отиват, както и обществени услуги, социалната администрация, връзките с обществеността и рекламата.

Пороците на които Стрелците са склонни са гняв, издребняване и нетърпение. Те могат да бъдат взискателни, властни и неразумни на работното място, обичат да се хвалят, вулгарни са и екстравагантни в личния си живот. Тяхното безпокойство, ако е прекалено, може да застраши повече, отколкото собствената им стабилност.

Стрелец управляват бедрата и областта на опашката, те страдат от заболявания на ханша и бедрата и са отговорни за ишиас и ревматизъм. Предполагаемият недостиг на силиций в тяхната физика може да им даде лоша кожа, нокти и коса. Тъй като те често са спортисти, които се отдават на опасни занимания, те са податливи към произшествия, които възникват от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 12
4 10
3 9
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Петко
Петко
10.11.2015 10:39
Единственото, нещо на което отговаря дадена личност е зодиакалната характеристика, в малка или голяма степен. Например телците са инати, близнаците са двулични, стрелците са директни и т.н. Аз например съм стрелец и обожавам да пътувам, но това че я има тази характеристика само за моята зодия, не значи че и другите знаци не обичат. Аз поне не познавам такива хора. И понеже съм много директен, ще кажа че много се чудя на простия акъл на хора, вживяващи се толкова много в някакви си знаци. Всичко е до характер и възпитание.
1
0
aliveDevila
aliveDevila
20.12.2014 23:04
Защо познавам само неморални и подли стрелци... Справедливостта им е винаги с егоистична цел и до там. :)
4
1
Камелия Накова
Камелия Накова
31.08.2014 10:46
Много точно.Единствените по-търпеливи от нас в зодиака са козирозите... Ала са и много агресивни,когато им дойде до гуша... Ние сме по-напред с точките,защото дори когато ни е дошло до небето,запазваме хладнокръвие и се правим, че нищо ни няма.. и умело прикриваме болката си. Аз така мисля :) права ли съм?
8
1
ВЕЛИЧКО ТОДОРИНОВ
ВЕЛИЧКО ТОДОРИНОВ
14.11.2013 01:50
НАЙ СИЛНАТА И ПРОЗОРЛИВА ЗОДИЯ СМЕ.....
10
1
Валентина Колева
Валентина Колева
13.10.2013 09:54
Това е първия точен хороскоп за Стрелеца-т.е.-за мен!В моето семейство сме 5-ма представителя на тая зодия приличаме си и мога да потвърдя,че има значение зодиакалния знак!
6
1
гери
гери
21.03.2013 20:12
...много точно казано...обичаме авантюрите, но и морала; за съжаление често ни смятат за наивни, когато простим на някой, който ни е наранил...
5
1
J. Palmer
J. Palmer
21.03.2013 15:52
Много вярно. Бих добавил че както прощаваме така и може да сме убийствено отмъстителни. Особенно мъжките представители! Не знам за другите но на мен като ми стъпят на килимчето без покана вадя стрелите намазани с отрова от скорпион който съм убил няколко часа преди това #===>
5
0
Йо
Йо
14.09.2012 09:39
Това е много точно.
2
0