Характер на козирозите

Характер на козирозите

Свобода, свобода и пак свобода. Това е първото, което може да се каже за характера на козирога. Обича да бъде себе си и откровено казано едва ли някой може да го спре и да го накара да играе роля. Свободният дух и природа са едно от най-важните неща, което хората от този зодиакален знак притежават. Рядко успяват да се вмъкнат в някакви норми, те живеят в свои собствени правила.

За разлика от лъвовете, които държат да бъдат на върха от самото начало, козирозите постигат това с много работа и голям труд. Не бързат, не препират нещата, стъпка по стъпка, бавно, но изключително сигурно се отправят към най-горната точка на пирамидата.

Без да се влага някакъв негативен смисъл в тази дума, спокойно може да се каже за козирозите, че те са отнесени. Могат да забравят всевъзможни неща, могат да превърнат всяка ситуация в забавна и смешна, благодарение на умението си да бъдат себе си.

Решава и приема трудностите без много да се оглежда и чуди откъде може да дойде помощ. Като приятел и роднина козирогът е изключително всеотдаен. Особено, ако е част от семейството ви. Понякога не изглежда така и си правим грешни изводи, че е егоист и че вие сте просто антураж, но той винаги намира начин да ви покаже колко много означавате за него и да се извини по негов начин за честата му отнесеност.

Страстта и свободата са водещи в характера на козирога. Не поема много дини под една мишница – поставя цел, работи за постигането й, завладява желаното и продължава със следващата цел. Повечето задачи или цели го объркват и той забравя кое е било първостепенното и най-важното.

Относно разбирателството му с другите зодиакални знаци, най-общо казано, нещата стоят така – козирогът може да се разбере или да не се разбере с когото си реши. След това във ваши ръце стои въпросът как ще го приемете и дали ще пожелаете да имате по-нататъшни връзки с този чудноват зодиакален знак.

Виж повече

Рейтинг

5 35
4 26
3 10
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Angerfist Fk Off
Angerfist Fk Off
21.06.2014 23:30
Много се радвам, че съм именно точно тази зодия!! Обожавам я!
26
4
марио
марио
02.02.2014 19:48
козирог е творение на Бог! ....колкото пък до рогата,творение са на жената!
18
1
Емил
Емил
16.09.2013 01:22
Представител съм на зодията.Съгласен съм с написаното по-горе.Козирозите са интересна зодия и е като награда ,привилегия да стигнеш достатъчно близо до собственото аз на представител на зодията.Повярвайте трудно е,но си заслужава.
24
0
Лили
Лили
14.12.2012 01:36
Аз направо съм влюбена в такъв тип човек и не ме интересува дори и да ме отхвърля, ще му се слагам с всичка сила докато поне преспим заедно!
6
13
една
една
04.05.2015 00:11
Ха ха това е интересно,но козирога обожава именно това,да се борят за него докрай,с постоянство и той се предава...
3
0
ronaldo ;)
ronaldo ;)
08.12.2012 14:40
аз съм зодия рак и най-добрият ми приятел е зодия козирог според мен всичко това което го пише е вярно аз наистина понякога го смятам за егоист но после винаги нещата се оправят така де ;) :Д
9
0
буба
буба
31.10.2012 20:03
така де - исках да кажа не жена козирог, а жена рак :)
0
2
буба
буба
31.10.2012 20:00
аз съм козирог.
Мога да кажа че Нина е частично права - виждал съм хора от моята зодия които са точно както тя ги описва. Според мене такива стават тия които са нямали проблеми и са разглезени - бягай далече от такива, няма се оправят!
Ние ставаме по добри колкото повече проблеми и страдание имаме.
И Бистра е права защото между мъж козирог и жена козирог има доста силно привличане;) И ако жената не е опърничава - има връзка.
6
0
Иво
Иво
31.08.2012 09:34
Към НИНА: Щом търсиш причина в другия, значи имаш съмнения за своите възможности и чувства! Търси причината в себе си.
2
1