sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на лъвовете

Характер на лъвовете

Характер на лъвовете
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Лъвът – царят на животните, май ще се окаже такъв и в зодиака. Съвсем не обичащи компромисите, своенравните лъвове се опитват винаги да постигнат това, от което смятат, че имат нужда или да накарат някого за нещо, което е обявил, че не желае. За тях няма „мисията невъзможна” и всеки отказ от ваша страна означава все по упорито убеждаване от тяхна.

Както често е наричан в зодиака – лъвът е знак на знаците. За да успееш да разбереш един лъв, просто трябва да го обикнеш. Неговите амбиции рядко биват разбрани от останалите знаци и по скоро предизвикват недоумение от това колко сила и нерви могат да се изхабят за едно единствено нещо. Но лъвовете са такива – не се отказват и понякога не успяват да преценят силите си. В желанието си да се уверят, че могат да се справят с всичко, често пъти прекаляват и надхвърлят възможностите си.

Характер на лъвовете

Приятелството с лъв е доста трудно, защото всеки рискува да помисли, че е застанал в светлините на прожекторите заедно с лъва и да се главозамае. В характера на лъва е да ви убеди, че това е точно така. А всъщност истината, която хората виждат отстрани е, че лъвът сияе, а вие обикаляте и му се радвате отстрани.

Въпреки доста своенравния си и често пъти непоколебим характер, лъвовете са изключителни в семейството си и в близкия си приятелски кръг. Изключително естествени и човечни, успяват да привлекат вниманието на всеки със своята особа, а не с различни номера.

Импулсивността често пъти им помага и ги кара да се чувстват живи. Рядко пъти ще срещнете лъв, който да е подмолен – проблемите си с вас по скоро би ги решил очи в очи.

Неговата спонтанност и откритост, понякога му създава сериозни проблеми, тъй като той не успява да прецени, че не всички около него са откровени.

Верен приятел, не толкова верен любовник – но пък това е нещо строго индивидуално и едва ли може да се твърди със сигурност. Факт е, обаче, че лъвът обича вниманието и ласкателството, често пъти е склонен да попадне във въртележката на суетата и да забрави да слезе от нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 25
4 23
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Боянка
Боянка
03.04.2016 23:25
най добрата ми приятелка е лъв и повярвайте ми успеете ли да стигнете до сърцето на един лъв той ще ви бъде верен за винаги също така той се налага само на хора с които не е толкова близък
5
0
Mitko
Mitko
17.02.2016 12:06
Глупости и глупости. Аз съм лъв вече почти на 22, бях модел и смятам че съм симпатичен в муцуната и съм атлетичен поради годините на тепиха. Аз през годините отдадох огромно внимание на поведението си и начина по който процедирам. Да, дори и 40 годишна жена плачеше въпреки че привидно аз съм един хлапак на ранните 20. Истината не е в това което пишете. Аз получавам почти всяка жена, към която имам интерес, но истината е че в процеса след това когато видя нещо отблъскващо или просто го няма малкото детайлче в което да се влюбя, лъвовете няма да ги оставят тези момичета които са негодни за това нещо, напротив тя ще бъде около мен и няма да й давам любов и тя ще дерзае и ще се научи какво й липсва. Полезно е за вас дами така или иначе и да си отиде тя, след мен ще е много много по-добра. "Ставате робини" както някоя от вас намекна тук в коментарите и че сме вечно недоволни щото вие самите ни карате вътрешно да ви усещаме.. негодни. Аз от мъничката възраст 15 до 19 бях с едно момиче рак и когато лъвът види нещо примамливо което да обикне тогава вече повярвяйте ми лъвът не просто ДАВА, разберете ме.. няма човек или силя на земята която да даде повече от един влюбен ЛЪВ. Просто другите хора когато видят че не се получава с едон човек кавват стоп! А ние знаем че не се получава, но отново можем да имаме дивиденти. Истината е че ако не грабвате лъва ви се случват такива работи, но повярвайте влюби ли се лъвът е нещо което може би всяка жена си мечтае да види и усети в живота си. Не, всички изневеряват, аз не го допускам може би защото родителите ми си изнверяваха и не ми харесва.
Хубаво е че е анонимно между другото хаха.Още една тайна ще ви издам е че съдейки по мен аз винаги тръгвам към жените са ясната нагласа какво искам и зная какво трябва да направя за да го получа. И винаги се получава. И когато мили дами объркате нещо в планчето на лъвът тогава става наистина БУМ.. много рядко жените съумяват да изумят лъвът. В този момент аз започвам да живея с мисълта за този човек, този човек е всичко. Макар и да не го показвам тооолкова детайлно. Но през другото време, с всичките скучни и еднакви жени единственото което може да получи лъв като мен е робство общо взето. Докато не се усетят но аз така или иначе каквото искам вече съм го взел така че им пожелавам прав път. Вината си е изцяло ваша мили дами и когато не грабвате лъва той няма да ви отсече както другите зодии, просто в очите и в усещанията па лъва както и за мен сте непотребни. Не сме виновни ние че вие не сте развили качества които да са чаровни или нещо което да ни накара да си кажем окей тук с това момиче вече ще е интересно
2
2
Анонимен
Анонимен
26.08.2015 16:44
Аз съм козирог,и малко трудничко се разбирам с лъвове,а имам доста приятели от зодия лъв !
1
0
рони
рони
08.06.2015 08:50
Аз съм със скорпион , здрака ме се понякога , но изклюително много се разбиране !!!
0
0
lyvica
lyvica
07.06.2015 21:40
Az sym lyvica I sym omyjena shtastlivo za rak
.
7
0
Лъвчита
Лъвчита
21.07.2014 16:57
Лъв с Рак най-много се разбира , защото Раците винаги правят това което аз кажа а това на мен ми е много приятно докато Телците се опитват да се противопоставят което вече е недопустимо!!!
12
3
Една лъвица.
Една лъвица.
10.02.2014 20:07
Може би сте прави, но само що се отнася до мъжете зодия лъв.Да плюете жените лъв обаче съм против.Аз съм представителка на тази страхотна зодия.Старая се да съм винаги добра, внимателна и услужлива.Нося в себе си добродетели, които вече рядко се срещат в днешно време и така нататък.Може би съм малко суетна понякога, но нали някой трябва да показва на останалите , че не трябва да губят форма и да се обезличават.Когато някой ме рани мога да съумея след време да му изпратя обич мислено, а не омраза.Мога да подам ръка дори на враг.Пожелавам ви повече обич във вас иоколо вас.
19
0
IJ
IJ
06.10.2013 21:58
Жена лъв, риба съм и не отричам възможност за нормални отношения между риба и лъв. Просто на мен не ми се е случвало при доста богат опит.А за мекотели - наистина понякога изглеждат такива като стане дума за гаджетата или жените им - май много ги е страх да не ги изгонят от вкъщи или да не им се карат и ако ще правят нещо нередно буквално се вманиачават с мерките за сигурност. Имаше един лъв дет като го хванеше гаджето на калъп с друга изпадаше в страшна паника и търчеше при мен търси утеха. Темата не е за раци, иначе пък за тях колко мога да изговоря... И лъвското описание на фона на рачешкото ще мила картинка на сладко котенце:)
5
2