Характер на Телците

Характер на Телците

Телците са упорити по рождение , което се дължи на тяхната независимост. Те обичат да правят нещата по техен начин. Те са съвършено спокойни когато са сами, защото по този начин нещата ще бъдат направени по начина, по който се иска от тях. Телецът не е последовател. Телецът е напълно независим. С тяхното постоянство, те са способни да постигнат нещо и освен това могат да извлекат полза за себе си.

Телецът е отличен приятел. Той има няколко близки приятели, за разлика от многото познати. Малкото хора, които са скъпи за него се охраняват добре и са защитени. Неговите приятели са третирани като семейство, а те са много лоялни и надеждни към тях. Телецът обича да бъде домакинът или домакинята. Те могат да бъдат срамежливи в присъствието на непознати хора. Телецът винаги ще угажда на себе си и тясната група от приятели.

Телецът е силен човек на бизнеса. Телец е този, който има огромно постоянство, дори когато другите са се отказали. Те имат странна тактика към финансите и финансовите им съвети са ценни. Те знаят къде са парите и къде могат да бъдат направени и имат способността да манипулират, за да постигнат собствения си успех. Телците не са несериозни разпоредители, но те искат да живеят богато и се обграждат с красиви вещи и неща, като всичко се добавя в големия списък на разходите. Те няма да изхарчат всичките си пари и да позволят техния бизнес да се провали, защото ако го направят, тяхната сигурност и стабилност ще бъдат унищожени и това ще ги доведе до голям стрес.

Телците са дълбоко чувствителни и най-малкият коментар или отрицателна забележка ще се вземат лично от тях и те могат лесно да се обидят или почувстват наранени. Те могат да бъдат много мързеливи, когато някой им дава нареждания или иска от тях да направят нещо, което не искат да правят. За разлика от това, те не са мързеливи, когато става дума тях самите.

Телците не са любители на промяната. Всъщност ако предстои промяна те ще се почувстват много нервни и притеснени. Те не обичат нищо ново, защото нищо ново не е известно за тях, а Телците се страхуват от непознатото. Телецът се нуждае от ред в живота си и когато те не разполагат с цел, ще се почувстват много тревожни. Телецът ще се откъсне от непознатите, за да избегне чувството на несигурност, което възниква, когато са налице нови преживявания и ситуации. Телците не изразяват чувствата си открито и тяхната вътрешна същност е потайна. Много хора не знаят колко е чувствителен Телецът наистина, защото той съумява да го скрие добре. В резултат на това те често са емоционално наранени, когато се казват грешни неща, защото те приемат нещата твърде лично понякога. Телците избягват да говорят за емоциите си и много хора никога не знаят как се чувстват те.

Телецът е този, който има огромното постоянство, дори когато другите са се отказали, той бушува. Твърди и устойчиви, точно като бика, който е символа на Телец. Те имат добре известна репутация, че са прекалено упорити, което не е непременно нещо лошо. Упоритостта по рождение може да предизвика Телецът да сблъска главата си в конфликти с някои от другите силни зодиакални знаци. Телците не са любители на промяната. Те обичат познатия и рутинен комфорт на живота. Телецът е сговорчив, а не конфронтант, но ако някои се опита да го провокира, гневът му ще стане известен, защото той има силен нрав, намиращ се под спокойната му повърхност. Телците са много чувствителни към заобикалящата ги среда. Телецът обича сигурността, във всеки един аспект от живота си от дома до кариерата. Телецът може да бъде потаен, упорит и стиснат. Те са склонни да бъдат самостоятелно снизходителни и мързеливи, Телците са майстори на отлагането. Те обаче имат силна упоритост, която идва в живота, когато те са избрали и направили своя категоричен избор.

Виж повече

Рейтинг

3.8
Общо 273 гласували
5 96
4 76
3 54
2 35
1 12
Дай твоята оценка:

Коментари (43)

gvasilev71@abv.bg
gvasilev71@abv.bg
13.11.2013 12:33
ТОВА е самата истина за Телецът!!!!!!!
1
0
Виктор ПЕтков
Виктор ПЕтков
12.11.2013 15:11
Всичко ... точно и ясно :)
2
0
Бисер
Бисер
03.11.2013 22:18
Да това съм аз
1
0
дафина
дафина
31.10.2013 17:12
това е много вярно описание за телците,моят син е на 3 години,но от бебе си е с характер и си отстоява позициите,веднъж се разсърди и не ми говори беше на 11 мес защото го оставих за 30 мин обръща ми гръб и така около 1 час :)
1
0
иван
иван
24.10.2013 20:37
да такава е зодия телец напално вярно е това аз много не вярвам на хороскопите но тука много точно описват моята зодия
1
0
златният телец
златният телец
16.10.2013 23:46
Който не ни оценява - не ни заслужава - това е най-раздаващата се зодия, която се умилява дори от нещастието на враговете си ! Работохолици и любвеобвилни до .... абе №1. Точка по въпроса.
10
0
Анелия
Анелия
16.10.2013 19:53
Доста точна характеристика! Ние,телците,сме мечта за всеки работодател,приятел-изключително коректни и залагаме много на точните отношения и верността!
5
0
Муци
Муци
09.10.2013 10:31
Най-важната черта ни е, че сме постоянни и няма да ви сервираме глупости. Ако обаче сме ви сервирали нещо, което ви се струва глупост, няма отръвка! Свиквайте!
2
1