Характер на Телците

Характер на Телците

Телците са упорити по рождение , което се дължи на тяхната независимост. Те обичат да правят нещата по техен начин. Те са съвършено спокойни когато са сами, защото по този начин нещата ще бъдат направени по начина, по който се иска от тях. Телецът не е последовател. Телецът е напълно независим. С тяхното постоянство, те са способни да постигнат нещо и освен това могат да извлекат полза за себе си.

Телецът е отличен приятел. Той има няколко близки приятели, за разлика от многото познати. Малкото хора, които са скъпи за него се охраняват добре и са защитени. Неговите приятели са третирани като семейство, а те са много лоялни и надеждни към тях. Телецът обича да бъде домакинът или домакинята. Те могат да бъдат срамежливи в присъствието на непознати хора. Телецът винаги ще угажда на себе си и тясната група от приятели.

Телецът е силен човек на бизнеса. Телец е този, който има огромно постоянство, дори когато другите са се отказали. Те имат странна тактика към финансите и финансовите им съвети са ценни. Те знаят къде са парите и къде могат да бъдат направени и имат способността да манипулират, за да постигнат собствения си успех. Телците не са несериозни разпоредители, но те искат да живеят богато и се обграждат с красиви вещи и неща, като всичко се добавя в големия списък на разходите. Те няма да изхарчат всичките си пари и да позволят техния бизнес да се провали, защото ако го направят, тяхната сигурност и стабилност ще бъдат унищожени и това ще ги доведе до голям стрес.

Телците са дълбоко чувствителни и най-малкият коментар или отрицателна забележка ще се вземат лично от тях и те могат лесно да се обидят или почувстват наранени. Те могат да бъдат много мързеливи, когато някой им дава нареждания или иска от тях да направят нещо, което не искат да правят. За разлика от това, те не са мързеливи, когато става дума тях самите.

Телците не са любители на промяната. Всъщност ако предстои промяна те ще се почувстват много нервни и притеснени. Те не обичат нищо ново, защото нищо ново не е известно за тях, а Телците се страхуват от непознатото. Телецът се нуждае от ред в живота си и когато те не разполагат с цел, ще се почувстват много тревожни. Телецът ще се откъсне от непознатите, за да избегне чувството на несигурност, което възниква, когато са налице нови преживявания и ситуации. Телците не изразяват чувствата си открито и тяхната вътрешна същност е потайна. Много хора не знаят колко е чувствителен Телецът наистина, защото той съумява да го скрие добре. В резултат на това те често са емоционално наранени, когато се казват грешни неща, защото те приемат нещата твърде лично понякога. Телците избягват да говорят за емоциите си и много хора никога не знаят как се чувстват те.

Телецът е този, който има огромното постоянство, дори когато другите са се отказали, той бушува. Твърди и устойчиви, точно като бика, който е символа на Телец. Те имат добре известна репутация, че са прекалено упорити, което не е непременно нещо лошо. Упоритостта по рождение може да предизвика Телецът да сблъска главата си в конфликти с някои от другите силни зодиакални знаци. Телците не са любители на промяната. Те обичат познатия и рутинен комфорт на живота. Телецът е сговорчив, а не конфронтант, но ако някои се опита да го провокира, гневът му ще стане известен, защото той има силен нрав, намиращ се под спокойната му повърхност. Телците са много чувствителни към заобикалящата ги среда. Телецът обича сигурността, във всеки един аспект от живота си от дома до кариерата. Телецът може да бъде потаен, упорит и стиснат. Те са склонни да бъдат самостоятелно снизходителни и мързеливи, Телците са майстори на отлагането. Те обаче имат силна упоритост, която идва в живота, когато те са избрали и направили своя категоричен избор.

Рейтинг

3.8
Общо 273 гласували
5 96
4 76
3 54
2 35
1 12
Дай твоята оценка:

Коментари (43)

vesi
vesi
07.02.2015 22:16
Меко казано - инати са :-)
13
1
viktoriq
viktoriq
09.09.2014 18:06
тук всичко е вярно но май има много повтарящи се неща и все пак всичко е вярно поне зв мееен :-P :-D
23
1
Телецка
Телецка
16.03.2014 09:02
Хареса ми...
9
1
rumi
rumi
18.08.2015 15:01
istina i tova si kazva
0
0
Телче с рогче
Телче с рогче
07.03.2014 00:02
Въпреки истините горе, има още доста за добавяне
6
2
телец
телец
23.03.2015 12:50
Аз съм телец - съпруга ми е овен........от горе казаното - само с парите не се справям....ха-ха
2
0
Телче с рогче
Телче с рогче
07.03.2014 00:06
Телецка-ела да видиш сблъсък между теле и овен-спасява ни само кръвната връзка.
12
0
Екатерина
Екатерина
18.01.2014 13:58
кой ги пише тези неща ?по голямата част са измислици !!!
2
15
Кольо
Кольо
30.07.2014 11:19
...Майка ти...ги пише,пача!
5
3
телецка
телецка
03.01.2014 21:46
Не питайте...когато два телеца са в конфликт...историята още не е написана...тешко му на единия,ще видим ...следва продължение
8
2
Име
Име
12.12.2013 01:04
Mного е точна характеристиката направена по-горе. Бих допълнила само, че хората от зодия Телец могат да прощават нанесените им обиди, но немогат да забравят и при всеки случай напомнят на обидилите ги вината им. Та внимавайте да не си заслужите гнева на Телец, особено причинен от несправедливост по ваша вина...
34
0
Телец с рога напред
Телец с рога напред
11.12.2013 17:29
много точно описание за телците-да такива сме.И в отговор на гн.Барни не сме егоисти и мн.добре знаем какво искаме-справедливост и точност.
31
0